8030A2A8-8073-460B-8332-E01D78337A6E_1_201_a

Følelsesmessig stort for «Djøsen»

Han jobbet selv i mange år for Kjell Håkonsen. Lørdag vant han minneløpet i hans navn for en trofast hesteeier og sponsor Eirik Djuve.

Vi går ut fra at det gikk mange tanker gjennom hodet på kusken Kjetil Djøseland når mål nærmet seg der han forvaltet sitt gjesteoppsitt på beste måte.

– Jeg har mye å takke Kjell for sa Kjetil Djøseland etter å ha styrt storfavoritten Bill´s Man (e.Credit Winner) inn til en veldig enkel seier i Kjell Håkonsens Minneløp.

Fra tet var det ingen som var i nærheten av Bill´s Man hjemme på Forus lørdag. Den nye kanonen til Eirik Djuve har på få startet vist at han skal ta meget for seg i eliteløpene her hjemme i tiden som kommer.

Kall ham gjerne en ny Winmecredit.

Han har samme far og innehar mange av de samme kvalitetene. Startrask, travsikker, lettplassert og en innstilling enhver eier bare må elske. 1.13.7/2040 ble unnagjort uten å anstrenge seg stort. Lederryggens Always On Time ble toer mens M.S. Triple J. avsluttet fort til tredje. Det ga 60.000 kroner inn på konto.

Foto: Trav24.no

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more