Bokli Stjernen - Geir Flåten - Jarlsberg 150702

Flytting av løpsdag

Løpsdagen som opprinnelig var planlagt avholdt på Jarlsberg Travbane torsdag den 27.august, er flyttet til tirsdag 25.august. Denne løpsdagen legger man opp til ettermiddagstrav med start kl.15.30.

Motivasjonen for flyttingen/byttet av løpsdag er sammensatt, men med et uvisst antall klasseløpskval i vente på Bjerke på kveldstid den 27.august så var det ikke helt optimalt for de aktive med et lunsjtrav samme dag. Og når vurderingen om flytting kom opp så fikk man med dette også muligheten til å unngå å kjøre lunsjtrav samtidig med grensbanen  i Årjæng denne torsdagen.

Etter en totalvurdering så ble dette trolig nå en bedre løsning for alle parter – og inngangen til torsdagskveldens klasseløpskval blir da mindre stressende og mer lik for alle aktive.

De allerede utskrevne proposisjonene følger med/flyttes over fra den 27.til den 25.august – det er kun start-tidene som vil bli ulike. Sjekk løpsdagskalenderen for hvilke løp som er skrevet ut denne løpsdagen. Dette melder travselskapet på sine nettsider.

Foto: Trav24.no