Wik Viktor

– Er behandlet siden siste start

TIPSINTERVJU (+): Tommy Fløysand får manges øyne på seg med sin Wik Viktor lørdag. Men det er et annet oppsitt han advarer for.

Av Andrea Emilie Frednes

Her får du hans vurderinger på lørdagens tre kjøreturer.

V75-3, V5-5 Wivar var langt under pari sist. Er behandlet siden siste start. Ser bra ut I trening.  Står spennende til å verdt et kryss på noen hester. Bør ha en rekord forbedring inne. 

V75-5, V4-2 Wik Viktor har på papiret et fint løp. Det er få hester på strek og god fra start er han, så vi satser offensivt.  Kommer vi oss foran prøver vi å sitte der.  Bra mulighet men ikke noe banker føler jeg, sier han. 

V75-5, V4-2 Wessel Maia står fint til og er bra fra start hun også. Bør få et fint løp inne ved lista  herfra. Trippelaktuell og garderingshest . Speeder fort med riktig reise vist hun har dagen.

V75-7, V4- 4, DD-2 Ask Major ser alt bra ut med. Trenger flyt og litt tempo underveis for å komme riktig inn i løpet. Trives på kloster og distansen.  Først og fremst trippelaktuell, men med maks klaff og en god dag er det muligheter, mener Fløysand.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more