61EEF089-447C-4948-B629-31CF9C75AF05_1_201_a

Enorm Grislevinner

Så ble det en klassisk seier som kusk også for Øystein Tjomsland. Og det kom der det betyr aller mest. I Derby. Og hvilken prestasjon Grisle Odin G.L. leverte!

Det var Djusegutta som anførte med Järvso Elling i tet med Tekno Viking i rygg. Utvendig travet Mo Sjur. Favoritten Grisle Odin G.L. galopperte villt på startsiden, ca 150 meter og det må ha vært uhyre nære at dommerne valgte å annonsere disk.

Farten var 25.4/26.5 underveis. Havglimt perfekt plassert i andre utvendig.

Drøye runden igjen galopperte både Sylv Odin og Gorm. Tjomsland sendte i vei favoritten i sporene og Tom Erik Solberg dro ut og opp sin hardeste konkurrent. I løpet av de neste 700 meterne galopperte Fantomet, Grisleprinsen G.L. og Tekno Viking i tur og orden.

Magnus A. Djuste kjørte det han var kar om i front mens Mo Sjur var knallsterk på utsiden. Havglimt kom seg ikke ned i dødens men fikk seg et lite overtak inn mot oppløpet. Da kom Grisle Odin G.L. (e.Moe Odin) sigende og på strålende vis koblet de grepet på stallkameraten og vant løpet på 1.25.2/2600 auto. En vanvittig prestasjon.

Det ga 1.5 mill til skistjernen Frida Karlsson og de andre eierne i Stall Kungslaget 2016. Gustav Larsen er oppdretter mens Tjomsland også trener denne fantastiske hesten. Havglimt god toer mens Voje Piril ble kjørt perfekt av Lars Anvar Kolle og svarte med å spurte flott til tredje.

Foto: Trav24.no