F61ED299-EDCC-4C7A-BFAE-738D37E8F394_1_201_a

Eggen-dobbel ble for vanskelig

Det var en herlig V75-runde som gikk av stabelen på Leangen lørdag. Når støvet hadde lagt seg etter en meget innholdsrik løpsdag var det ingen som satt med syv rette. Det sørget bl.a. Tor Arne Eggen og Marianne Landsem for.

Først var det R.M.G. Lady In Red (e.Orlando Vici) og Jomar Blekkan som ledet det meste av veien i sitt løp og vanr helt i en egen klasse før Rocket Man (e.Juliano Star) benyttet samme oppskrift for Dag-Sveinung Dalen i avslutningsløpet. Dermed ble det 100.000 innkjørt for hestene. Da var det ikke vanskelig å de denne trioen om å smile til fotografen etter forestillingen. Nevnte annicke Sunnset skal ha mye av æren, da hun duller å steller, å kjører/rir psyke turer på hestene skriver Landsem på sin Facebookprofil.

R.M.G. Lady In Red eies av Stall R.M.G. Lady In Red. Hoppa travet 1.15.1/2140 auto og fikk 40.000 kroner for jobben. Penger blir det også til oppdretterne Marie Leirfall og Joar Leirfall.

Samme vinnertid ble det for Rocket Man som Per Reitan og Jomar Utnes eier sammen. Han fikk 60.000 kroner i premie mens Maren og Harald Dagfinn Koller er oppdrettere av den vinneren.

Her er Rocket Man, trener Tor Arne Eggen, Marianne Landsem, Jannicke Sunnseth og R.M.G. Lady In Red linet opp etter at dobbelen var et faktum.

Og det skal sies at de to vinnerne langt fra var de eneste overraskelsene i rebusen. Magnus Teien Gundersen vant V75-3 med Spang Trym (e.Moe Odin) til over 125 i vinnerodds. Senere på dagen overraskert nok et Moe Odin-avkom. Villmira spurtet ned Eikmann til over 30 i vinnerodds.

Foto: Privat