Daniel Reden_Perfect Spirit_Ørjan Kihlstrøm_Bjerke 09062019

Double Exposure!

Det var enorme forventninger til årets utgave av Hugo Åbergs Memorial. Ikke minst på grunn av norsktrente Equrie D. men også norskfødte Coktsile.

Det var Daniel Redéns superhoppe Double Exposure som stakk til tet for Ørjan Kihlstrøm foran nettopp Cokstile når løpet kom i gang. Det ble et utvendig par for Equrie D. Farten var jevn i front. 10.9/500 meter. Da avløste Tae Kwon Deo den forne OGP-vinneren Vitruvio i dødens.

Equrie D. be sendt i angrep på siste langside. 10.5/1000 meter. Da hadde Kihlstrøm godt med gass igjen på tanken selv om han slet litt med sine snorer i siste sving. Idé hestene rettet ut på oppløpet tente Donato Hanover-datteren på alle plugger og bare forsvant fra de øvrige.

I ensom majestet fosset hun fra alt og alle og imponerte voldsomt til seier på 1.09.2/1609 auto. Det ga 1.690.000 sek i premie.

Cokstile avsluttet flott til annen mens Tea Kwon Deo holdt strålende til tredje. Equrie D. holdt farten imponerende etter siste sving i tredjespor. Han ble dessuten litt forstyrret av at Bjørn Goop brukte vel lang tid med å dra Vitruvio ut i galopp midt i svingen.

Trener vinneren gjør Daniel Redén.

Foto: Trav24.no