Frode Hamre.

Dette tror Frode Hamre

Frode Hamre sender ut en rekke stallhester på Jarlsberg lørdag. Han har tro på flere av dem.

Av Stein Larsen

Joksersystemet.no intervjuer nå Hamre, som ikke lengre legger ut vurderinger på egne plattformer, men viser til disse.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Derfra klipper vi:

Nelson Rappen (V75-3): Nelson Rappen imponerte meg sist. Vi har kjent han er bra i trening, men samtidig måten han gjorde det på. Veldig kjapp i beina, og ser ikke bort i fra at han går samme tid som sist i dag på 2100m. Han er veldig startrask og det er naturlig å tenke seg at Tom Erik kjører til direkte. Jeg tror han rett og slett bare vinner løpet. Sko, åpent hodelag og draskylapper. 

I V75-4 starter I.D Excellent, Take This Society, Code Young og Access:  I.D Excellent står tøft inne i løpet, men etter tvangstrykningen sist måtte vi finne en ny oppgave. Formen hennes er veldig bra. Klarer Lars Anvar å holde henne rolig og få gå litt i rygger så avslutter hun veldig fort. Setter hun som en outsider som kan overraske med rett opplegg. Skoløs, bike og dra propper i dag. 

Take This Society var også veldig bra sist og tapte for en meget god hest. Står fint til her og har vist at han kan åpne godt. Kan sitte tidlig foran, da øker sjansene. Jeg holder en knapp på han av mine fire hester i løpet. Skoløs, bike og åpent hodelag. 

Code Young har ikke fått helt klaff de siste startene, men har gått gode løp i kulissene. Har trukket et greit spor for hans del og jeg har tro på en ny god prestasjon. Men er nok mer aktuell for en tredje- / fjerdepremie enn seieren slik jeg leser løpet. Skoløs frem, bike og åpent hodelag. 

Access fikk endelig vinne et løp sist etter flere gode innsatser. Det var betydelig enklere motstand, og fra et bedre spor. Han holder fin form og jeg forventer en god prestasjon tross tette starter. Nå blir det nok å sitte i rygger å kjøre til slutt. Har ikke noe fordel av å måtte gå ute i sporene, men løser det seg litt kan han være aktuell. 

Aner Ikke (V75-7): Aner Ikke har vært veldig fin den siste tiden og står med tre seiere på fire forsøk i vår regi. Men er i teorien sjanseløs herifra. Spor 12 på sprint mot gode hester. Han er god på distansen og holder fin form, men klarer ikke se hvordan han skal vinne. Vi tar løpet som en gjennomkjøring og får kjøre litt på sjanse. En fin premie som er målet. Sko, vanlig vogn og åpent hodelag. 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more