Hambogjengen på Blue Chip Farms 4 - 310712

– Det har vært en sann fornøyelse

Med disse ord avslutter jeg mine drøyt 16 år hos Trav24.no. Og det har, for å si det forsiktig vært en sann fornøyelse fra dag én. Tastaturet på pc´har vært en fin arbeidesplass. Godt krydret med en del indrebaner verden over med kamera rundt halsen, utallige stallbesøk og diverse politiske tilstelninger.

Først og fremst ønsker vi å takke alle våre lesere gjennom alle disse årene. De som trodde på oss den dagen vi startet opp med tre bilder i arkivet og fint lite peiling på hva vi satt i gang med.
Alle som i årenes løp har gjort en jobb for Trav24, ofte med dårlig betaling og mye jobb. Alle som ønsket ( og fortsatt ønsker) å annonsere hos oss for å vise frem sin bedrift. De strålende menneskene som driver med denne givende sporten. De som har tatt i mot oss og vist frem staller, hester og fasiliteter. Takk for ris og ros, det har utviklet oss kontinuerlig.

Takk!

De fantastiske turene til USA med Hambokonken er definitive høydepunkter. Her fra et besøk på Blue Chip Farm. Sammen med den offisielle prisen Verdens Beste Nettside for travsport vi fikk i 2009 er det to av uendelig med positive og flotte opplevelser. Vi har blitt kjent med så mange fine folk og sett så mange fine hester.

Nå er det på tide å gå videre og lete etter nye dører å trø gjennom. Hva det blir er foreløpig helt uvisst.

Anniken og undertegnede gir nå stafettpinnen videre til Pål Didriksen og Stian Hallenstvedt og føler oss helt sikre på at de har viljen, kunnskapen og ikke minst gutsen til å bringe Trav24 tilbake til gamle høyder og enda mer enn det. De er allerede godt i gang med en moderne nettside.

Vi ønsker dem lykke til videre og heier kraftig på dem hver eneste dag.

Foto: Trav24.no