Bergen Travpark

Byen er Bergen og banen er…

Bergen Travpark står for dagens norske kveldstrav og det med flere fine løp.

Av Kristian Skeie

Dagens beste banker:

V65 avd 3. 8 Outstanding O. Har vært med på mye gjennom karrieren og hadde hatt mye høyere grunnlag hadde han vært frisk hele tiden. Nå er det langt tillegg og ha  må jage bakfra. Øyvind Hegdal reiser til Bergen en mandag og det borger for at han har topp tro. Det blir normalt lang rekke her og han skal speede ned denne gjengen til slutt. Vi bruker banker på Outstanding O.  

Kan han vinne fra tet:

V65 avd 1. 1 Tom Odin. Dette er et lite, men fint spilleløp. Tom Odin har perfekte betingelser her på strek. Duoen Ingbest og Gallieo jager bakfra fra tillegg. Galielo har travet helt greit i regi Tom Erga, men Ingbest dukker opp på ny igjen hos Carina Helgesen. Vi blir overrasket om Ingbest vinner, men vi kan se at Galileo kan ta ned Tom Odin på fart. Mest tro på Tom Odin, men kan låse med Galileo ved siden.

Må med på kupongen:

V65 avd 2. 8 Lisabella. Er en meget spennende traver i dette løpet. Blir kjørt mye på sjanse, men en offensiv styring i dag så kan dette gå veien. Vi likte hesten veldig godt sist.

Bankeralterativ

V65 avd 6: 7 Allie ØK. Er ei flott 4-års hoppe hos Øksnevad. Har travet mot knallhard motstand på Forus og levert solide innsatser. Feilfritt så er dette en vinner, men hun er ørlite usikker.

Dagens V5 lås:

V5 avd 4. 4 Vicious & 5 Rubino. Dette er dagenes sikreste lås og begge er kjempegode i dette grunnlaget. Vi klarer ikke skille de to, og anbefaler derfor et lås.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more