Bergen Travpark

Byen er Bergen og…

Så er det endelig kjøring i Bergen igjen på denne torsdags kvelden. Det er til tider høy kvalitet på løpene og et par bankere som vi har solid tro på.

Av Kristian Skeie

Vi har god tro på og komme til lukene denne kvelden.

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

Dagens beste banker:

V65 avd 3. 7 Olu Guffen. Dette er en herlig traver som ikke starter så veldig ofte. Det er en av de aller beste amatør treneren som er i landet. Han kommer alltid ut i perfekt skikk og trenger aldri løp i kroppen. Vi mener seiersrekken fortsetter her.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 1. 1 Majah B. Dette er en herlig traver som travet et solid løp sist mot skarpskodde konkurrenter. Vi er inne forstått med at startsiden her en utfordring pga hesten bli overflydd. Men det er lite felt og de aller fleste vil være i førstespor. Hovedkonkurrenten Quick Lunch er i medium form. Cartesio starter vel i hovedsak fordi det er hjemmebane til eierne, hesten er kun i medium form. Så vi er overbevist på at den kommer seg ut i andrespor og da skal dette være vinneren. Majah B står alene i innledningsløpet.

Vinner feilfritt:

V65 avd 2. . Magnums Valentin. Dette er en traver med kapasitet. Men han er usikker av seg og sist skuffet den meg litt ned oppløpet. Hvis denne traver feilfritt og er på hugget så er det en klink vinner. Den må med på alle kuponger denne torsdagen.

Dagens beste V5 banker:

V5 avd 5. 9 Ådne Odin. Har vært ute i knallhardt lag i det siste. Glem monteløpet i Rappfot sitt minneløp, det ble bare feil. Nåer det enklere og den skal bare speede ned deltakerne selv om Vertigo Dominant var knallgod til seier på Forus sist.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more