CBCC3E26-4D01-468C-9CD3-7CB126D0F55E_1_201_a

Bør ha en god sjanse

Hans Chr. Holm har i en årrekke vært en av de beste kuskene i landet. Den tredoble Norgesmesteren hadde sin beste sesong i 2011 hvor han vant Märtha-løpet og Sørlandets 3-års Cup med sin tidligere stallmannskollega Jarle Øverlands Great Sensation (bilde). Han vant Widding-løpet på hjemmebane Bjerke med sin kamerat Bjørn Guldbrandsens Gary´s Coktail, som Holms pappa Per Terke dessuten er oppdretter av.
I tillegg vant han bl.a. Karsten Buers Løp med Mysterious, 4-års Stjernen med Järvsö Ole, Drammen Kommunes løp med Gomnes Tornado samt en rekke andre løp. Det året kjørte han også inn over 6 millioner kroner.

I dag skal Holm til Biri hvor han i utgangspunktet har en veldig fin vinnersjanse. Det er med 3.Rossini Diamant i V65-5 som ble femte i V75 på Bjerke lørdag.

– Ja, Rossini Diamant (bilde under) er helt klart min beste mulighet i dag. Han har til tider slitt litt med aksjonen men har vært mye bedre i det siste. Litt avhengig av fast underlag er han. På lørdag var det en sugen bane og han led nok litt under det selv om jeg syntes han gjorde et godt løp mot gode hester. Han har vært lynrask fra start og liker seg best foran så taktikken i dag fra spor tre sier seg selv. Jeg ønsker å sitte foran om vi kommer oss dit. Bør være en god vinnersjanse.

3.Krita V65-6 (bilde under) er det best mulig premie som gjelder for etter hva hun har vist i det siste. Fint spor og hun kan en del så vi kjører økonomisk og håper på det beste. I utgangspunktet ikke noe for spillerne men i trav vet man jo aldri.

4.Torø Teddy i det syvende løpet kjenner jeg ingenting til. Det er en hest jeg har vært meldt på tidligere men i de løpene har jeg hatt andre hester jeg har valgt. Rundt 40 med en galopp i prøveløpet men jeg kan dessverre ikke uttale meg stort om denne hesten avslutter Holm som før løpene tar til i dag står registrert med 1.753 seire på travsport.no.

Foto: Trav24.no