Bjerke travbane.

Bjerke: Våre jackpot-tips tirsdag

Det er klar for ny V75 på Bjerke og igjen er det ekstra kroner i potten. Her er våre vurderinger.

Av Simen Nordli Ruud

Det er dobbel Jackpot i V75 tirsdag på Bjerke, og hele 1 711 588 ekstra i sjuerpotten. Med 3 millioner ekstra til alenevinner tirsdag gjør det at man kan vinne ca. 6 millioner.

Dagens beste banker:

V75-7. Dagens beste banker kommer ut i V75-7, og her velger vi å sjanse ved å banke 9 Gentletron. Formen er meget bra, og her står han perfekt til for ett smygløp. Ser ut til at det kan bli solid kjøring fra start her fra flere, og da er vi inne på at Gentletron speeder ned alle til slutt. Banker.

Dagens nest beste banker:

V75-1. Dagens nest beste banker kommer ut i V75-1 og er 5 A Perfect Dutchess. Det er første gang ut med volte, men Hamre har god tro på at hun løser det helt fint. Kommer hun seg foran igjen er hun svært vanskelig å ta ned. God sjanse.

Dagens objekt:

V75-4. 7 Freedom blir stor favoritt her, og har også svært gode sjanser naturligvis. Likevel vil jeg varsle for 8 Big Bonus som Steinseth har hatt god tro på to ganger på rad nå, men begge ganger har det endt i galopp. Står iskaldt til, men skulle det klaffe litt og han går feilfritt kan det være en overraskelse her. Synes han skal regnes.

Se opp:

Leter man skreller så er 5 Vesle Vilje lite spilt i V75-3. Mistet en sko sist og galopperte da. Hadde nok vært nærme favoritten ellers.

2 Horg Mio i V75-6 vinner svært sjelden løp, men han satt fast sist og formen er fortsatt bra. Med maks klaff er det ikke umulig, men som sagt han vinner svært sjeldent.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4