Bjerke travbane.

Bjerke V75-jackpot: Slik vurderer vi løpene

Det er V75 og gulljackpot på Bjerke lørdag. Vi har analysert løpene og her får du våre tips.

Av Simen Nordli Ruud

Husk at du nederst på siden finner link til våre bonger på Rikstotos Andelstorg.

V75-1

Ett flott løp innleder denne gulljackpotomgangen, og jeg synes det er fem hester som skiller seg litt ut her. 9 Jank Summerland er den jeg setter knepent først. Er i bra form, og vant sist mot gode hester etter ett perfekt løp. Står fint til igjen her for ett løp i rygger, og da kan han ta ned alle til slutt. 4 Code Young sitter fort tidlig i tet her, og selger seg dyrt derfra. 6 Garth Vader er gifitg med åpning til slutt her. Tar også med 3 So Superb og 7 Ian B.R.

V75-2

Hoppeløp står for tur i den andre avdelingen, og 5 Johnsrud Vesla blir hardt betrodd. Kan være så enkelt at hun bare vinner det her, men har vært innom galoppen i de to siste og er ikke helt til å stole på. Formen er bra, og hun er mer enn god nok. 7 Nordby Flamme var positiv sist og avslutta bra da. Går hun feilfritt denne gangen også dukker hun opp der fremme. Skrellene i løpet er 4 Runi som satt fast sist, og har bra form. 6 Kos Frigga har vært svært positiv de to siste gangene, og er ikke helt ueffen med klaff. Anbefaler bred gardering her.

V75-3

Dagens beste banker kommer ut i V75-3 og det er snakk om 7 Dragonfly. Har solid form for tiden, og står med to strake. Tror han kan få overta tet på ett tidlig tidspunkt her, og da skal sjansene være svært gode. Vi bankerspiller.

V75-4

7 Boh Erre blir igjen veldig hardt betrodd, men var ikke som best sist og motstanden her er bra. Har god tro på 6 Jonathan Bank A.B. her som er veldig bra når han er på sitt beste. Han er bedre enn det raden tilsier, og skulle det bare klaffe litt her så bør han være på foto. 1 Dandelion Bonanza speeder fryktelig fort med rett reise, og fra førstespor kan hun få ett perfekt opplegg. 11 Maquavit E. Holder bra form, men står vanskelig til. Må klaffe en hel del fra spor 11 men blir ikke overrasket om han er først. 9 Mighty Boy, 8 Sue, 10 Dynamic Dancer og 3 Abrakadabra kan alle vinne. Åpent løp.

V75-5

Den femte avdelingen er ett strålende kaldblodsløp og vi får en storfavoritt i 5 Balder Odin. Han settes først her, og kan være en alternativ banker. Synes likevel det kan være greit å spekulere litt i mot her. 8 Voje Piril er i toppform for tiden, og med litt klaff fra ett håpløst spor så kan han vinne her. 10 Horgen Lynet imponerte sist, og kan vinne igjen. På en maks dag kan de fleste her komme, men det ser litt tungt ut for 7 Dale Anne og 2 Alsaker Pumbaa.

V75-6

Ole Jonny Solbergs løp, og 2 Z. Boko står perfekt til i 2. spor her. Får han overta fra Always On Time er sjansene bra selv om tapte sist for 10 Hickothepooh. 6 Lionel synes jeg var strålende i comebacket sist, og har sikkert gått frem med det løpet. Kan være skummel her. 9 Zaffiro Jet er bra og står i smygspor. 8 Dream Builder har bra form, men er vanskelig fra spor 8. Er god nok.

V75-7

Avslutter omgangen med ett svært åpent løp. 5 Kleppbest er omgangens beste spill for oss. Gått noen fryktelig sterke løp på slutten, og alle inneholder en galopp. Skulle han finne på å gå ett feilfritt løp så er det ingenting å si på kapasiteten og da tror vi dette er vinneren. 7 Heimly Best regnes også tidlig, men også han er usikker. Samme gjelder 2 Troll Sterk Odin og 3 Jerk Spik. En som er lite spilt, men som stort sett holder seg i trav er 12 Stolt Elmar. Ble tøft sist, men hesten er bra. Må ha litt klaff fra spor 12, men er god nok til runde. Åpent løp.

Dagens beste banker:

V75-3: Dragonfly

Dagens beste spill:

V75-7: Kleppbest

Dagens mest overspilte:

V75-4: Boh Erre

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4