52605880832_9741cb4a29_k

Bjerke (Momarken): Tips til søndagens kjøring

TIPS: Det går mot en meget spennende kveld på Bjerke, som har overtatt Momarkens kjøring denne søndagen.

Av Kristian Skeie

Det er hele 732.000 ekstra kroner i jackpot.

Dagens beste banker

V65 avd 2, 4 Nelson Catch Me. Er en meget talentfull kar som kommer tilbake etter kastrasjon. Dette her alltid vært en fin type som det har vært litt nerver og konsentrasjonsproblemer med. Nå kommer han ut etter kastrasjon som han foretok for to måneder siden. Spor to på volte er naturligvis ingen fordel, men vi forventer at kusk Solberg fikser det. Han tok en fin seier sist og stall Borg var meget optimistiske før den debuterte første gang ut da han galopperte seg bort. Vi mener at dette er dagens beste banker på spill opp mot prosent.

Dagens mest overspilte

V65 avd 5, 6 Nårje. Har kommet tilbake etter en alvorlig gaffelbåndskade. Men vi kjenner ikke igjen Nårje slik som han var før skaden. Har galoppert og ikke vært slik spenst i han som vi er vant til å se han i. Men når skal det sies at banene som har vært den senere tid heller ikke har gitt så mye, så man kan kanskje ikke forvente bedre. Men det til tross så er vi meget skeptisk til Nårje denne gangen. Og skulle det bli en bane som nesten går oppløsning så er det mulig ikke Steinseth tar sjansen på å starte med stallens beste hest. Uansett blir han for mye spilt for oss.

Dagens luring

7 Sweet Brillanti, Vi mener at 7 Sweet Brillanti blir altfor lite spilt i avslutningsløpet. Det er en meget speedig traver og får den ligge på skuddhold inn på det lange Momarken oppløpet så skal enhver konkurrent få kjørt seg. Bør med på alt av kuponger!

HER FINNER DU VÅRE ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more