Cresco H.

Biri: Ingen enkel omgang

TIPSVURDERINGER: Biri er fredagens norske bane og igjen serverer gi gratis tips. Du finner dem her.

Av Simen Nordli Ruud

Det er ikke en helt enkel omgang som står foran oss. Det er noen svært åpne løp og det var ikke enkelt å finne ett holdepunkt. Vi har jobbet med godt med løpene, og her er våre tips og vurderinger:

V65-1

I innledningen er det tre hester som skiller seg ut. Vi setter 10 Dream De Champs først. Hoppa har bunnsolid form og kommer fra tre strake seire som har sett veldig komfortable ut. Bakspor denne gangen, men det skal ikke ha noe å si og hun kommer til å være der fremme igjen. 2 Helia Gendreenne gjør gode løp hver gang, og har vært stabil lenge. Sporet er bra og er sikret et fint løpsopplegg her. 4 Hawk Sisu har vært borte lenge og kommer ut i regi Eirik Killingmo. Det er snakk om en hest som skal kunne bite godt fra seg, og det er ikke umulig at han kan vinne direkte. En outsider. Disse tre bør holde i innledningen.

V65-2

Litt mer åpent løp det her hvor det er mange med sjans. 1 Vimo Odin står fint til på strek. Formen er fin, men han må ha det litt på sin måte Vimo Odin og fra eventuell lederrygg etterhvert her så kan han bli skummel til slutt. 4 Spang Sirius blir nok favoritten i løpet og han leverer gode løp hver gang. Han vinner ikke ofte, men møter hester han er på høyde med her og må med på bongen. 5 Sjøli Basse er ikke helt enkel, men har stor kapasitet. Kommer ut etter litt pause nå, og feilfritt matcher han disse. Regnes tidlig. Øvrige garderinger er 9 Il Salvador som satt fast nest sist, og ble noe hindret sist. Mer enn god nok med klaff. 6 Grude Odin er skrellen i løpet. Var god toer sist etter ett tøft løp, og med maks klaff her kan han overraske.

V65-3

Vidåpent løp hvor 7 Braanum Brage nok er den beste hesten på ren kapasitet. Er ikke til å stole på, og etter tre strake seire står han nå med to galopper i raden i de to siste. Er sterk og tåler å gå litt. God nok feilfritt. 3 Tin Ada er høyaktuell her synes jeg. Kommer tilbake etter pause, men det er i bunn og grunn en bra hoppe. Også hun tåler å gjøre litt selv, og feilfritt er hun høyt oppe her. 11 Lykkje Prinsessa er skrellen her. Er bra på sitt beste, og har møtt gode hester som hun har gjort det bra mot. Skulle det klaffe litt fra et dårlig spor kan hun ta mange til slutt. Øvrige garderinger er 10 Schufaks, 6 Torderud Frøya, 2 Bokli Hera og superskrellen Sture Vikki. Anbefales med bred gardering.

V65-4

Dagens holdepunkt kommer ut i V65-4 og er 9 Cresco H. Møter helt riktig motstand her, og står fint til i smygspor. Feilet fra start sist, men har før det gjort gode løp mot bedre hester enn dette. Sjansene skal være gode i mangel på andre holdepunkter blir 9 Cresco H. Dagens banker.

Cresco H.

V65-5

6 Makita settes først her, og blir favoritten i løpet. Er voldsomt speedig denne hoppa og får hun ligge på rulle til ut i oppløp er hun nesten umulig å stå i mot. Kan likevel ikke spille uten 7 Nårje som er tilbake etter ett langt opphold. Er den beste hesten i feltet her, men det er mulig han trenger løp i kroppen før han er tilbake på topp. På ren kapasitet er han god nok, og må regnes direkte. Låser løpet på disse to.

V65-6

Flere jevne hester på farten i avslutningen, og vi setter 9 Maybe Maven knepent først her. Står fint til i spor 9, og kommer til å få ett fint løp. Ble for tøft sist etter en tøff innlending mot gode hester, men får godkjent. Nest sist var hun god til seier, og årets fjerde kan stå for tur nå. Malmin duoen 7 Hold Me Quick og 8 Dynamic Dancer har begge bra form, men står til vanskelig til her. Klaffer det likevel noenlunde fra dårlige spor er de mer enn gode nok til å kjempe om det. Regnes. 6 Bravo Revansch er nok tethesten her, og formen er fin. Tror det likevel kan bli tøft å holde unna, men helt umulig er det ikke. Garderinghest.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more