Dragonfly

BIRI: Her er våre GRATIS-tips

TIPS: Biri står for fredagens V65-omgang, og det er en fin omgang foran oss.

Av Simen Nordli Ruud

Vi har funnet ett holdepunkt i omgangen som vi bare tror vinner, og ellers har vi noen fine objekter å by på.

Her får du våre tips og anbefalinger:

V65-1

Innleder omgangen med ett montéløp som ser ganske åpnet ut på forhånd. Hans Wilhelm Storås har to gode kort i 5 Hot Stone og 8 Demerara. 5 Hot Stone gjorde det bra sist mot gode R.S. Dream og var ikke langt bak denne i mål. Samme innsats her og han kjemper langt frem. 8 Demerara har vist seg som en solid hest under sal. Formen er ikke så aller verst og med Helene Kolle på ryggen skal også hun med på bongen tidlig. Øvrige hester å se opp for er 6 Cash Alo som er bra på sitt beste, 2 Thai Daenerys som ble litt stri sist, men holder hun seg roligere her kan hun overraske.

V65-2

Tre hester skiller seg ganske klart ut i den andre avdelingen. 8 Vimo Odin har fin form, men trenger å ha det på sin måte. Avslutter fort da. 7 Isejerva var god sist, og tåler å gjøre litt mer selv. Formen er bra, og slipper hun å gjøre alt selv her er hun farlig. 9 Solfrikk som holder meget bra form, og blir det ikke altfor mye trøbbel underveis denne gangen er han med der fremme. Går man bredere enn disse har 6 Ylving kapasitet, men må først og fremst gå feilfritt og 4 Snabba Beslut T.A. som gjorde det bra mot gode hester sist og satt fast nest sist. Kan skrelle med maks klaff.

V65-3

Her kommer omgangens beste bankerbud ut. 9 Smedsrud Gnist står med tre strake i raden, og har vært meget solid. Sist avviste den en som såpass bra hest som Asakstjerne, og vant svært kontrollert. Virker til å ha en del å gå på og selv om det er noen bra i mot tror vi han slår denne gjengen om han er som han har vært. Banker.

V65-4

7 Quantum Tile blir nok en ganske stor favoritt, og den kan meget vel vinne. Synes likevel det er flere bra i mot her, og 6 Millmalou satt fast sist i samløp med Ezra H. Med det som så ut til å være en hel del krefter. Klarer Mikkelborg å gi hun smygløpet her så kan det være dags denne gangen. 9 Helia Gendreenne var ikke som best sist, men det er snakk om ei solid hoppe og tilbake på topp regnes hun tidlig her. 10 Ezra H. Sjokkvant sist, og må nok ses på som en outsider her. 2 Catania kommer tilbake etter flere måneders pause, og trenger muligens løp i kroppen. Kan en del på sitt beste.

V65-5

I den femte avdelingen setter vi 8 Grude Odin først. Vist fin form en stund nå, og galopperte nok bort en andreplass sist i den siste svingen. Kom senere fint tilbake, og en sprint skal passe bra. Sporet er ikke det aller beste, men han tåler å gjøre litt selv og klaffer det litt synes jeg sjansene skal være bra. 4 Magnat er ute på favorittdistansen og kan en del, men trenger å ha det på sin måte. Får han det er han god nok her. 2 Gustav Ø.K. gikk godkjent sist, og 1 T.B.’s Minar regnes også. Litt åpent løp, men mest tro på 8 Grude Odin.

V65-6

Avslutningsvis er det ett veldig fint løp. Flere jevne hester her, og 5 Dragonfly er vel kanskje den aller beste om han har litt form. Var ikke all verden sist, men nest sist satt han fast med mye krefter spart. Ett ok løp underveis her og han bør være med der fremme. 8 Silverblixt og 4 Varenne Hangover har begge form og regens tidlig. 2 Borups Vallmo var positiv sist, og står fint til. 9 Peaceful Tile var også svært positiv sist og spurter fort. Åpent løp, og bred gardering anbefales.

Dragonfly

Dagens beste banker: V65-3: 9 Smedsrud Gnist

Dagens beste spill: V65-5: 8 Grude Odin

HER FINNER DU VÅRE ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER

Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more