Rikosjett

Bergen: Slik vurderer vi løpene

TIPS: Her er Trav24s vurdering av V65-løpene til Bergen denne torsdagen.

Av Kristian Skeie

V65 avd 1:

2 Conqueastador B.R. har et skreddersydd løp her. Blåser til tet, men mellomdistanse er ingen fordel. Men vi ser for oss at han kan få styre og stelle i et veldig behagelig tempo underveis.  5 Admirer har travet jevne og gode løp i det sist og seieren nærmer seg. Den kan komme her. 8 One Deep Valley holder flott og kan vinne med overpace. Vi ser scenariet med Gudmestad i jogge tempo i front og da er seieren normalt bortbestilt

V65 avd 2:

4 Rikosjett var vår ide sist, men det var så vidt båten bar. Må være forbedret for å vinne her. 2 Leik Odd er den siste vi ser med vinnersjanse. Holder grei form og henter normalt mange til slutt. 1 Valle Tore er den siste vi ser med vinnersjanse. Denne låsen står vi på.

V65 avd 3:

Monteløp og vi låser løpet på to hester. 4 R.S Dream er tilbake som en skikkelig montekanon nå og har tatt to flotte seiere nå på slutten. Storetvedt opp går bra. Men vi er veldig usikre på hvor god hesten på lengst tillegg er. 11 Jailhouse Banker holder solid form i vogn,. Han startet i et monteløp for to år siden uten og imponere, men nå er dette en helt annen hest på et annet nivå. Vi har god tro. Vi mener dette er et sikkert lås.

V65 avd 4:

7 M.L. s Odin er en traver vi liker utrolig godt. Fantastisk flott individ med en voldsom spenst og ett lekker skue i banen. Nå er det distanseøkning for hans del og det er ikke noe pluss, men skal han vinne et løp over distansen så må det være nå. Vi ser tre konkurrenter imot og to av de er av den gamle sorten og står på det lengste tillegget. 9 B.B. Terje T. er nok best i monte på sien eldre dager, men har et meget fint løp her. 10 Vertigo Dominant er mer enn god nok hvis han henger sammen aksjonsmessig.  Den siste vi ser med vinnersjanse er 3 Komnes Troll.

V65 avd 5:

3 Great Shadow gjør en spennende start for Pål Buer. Har nylig ankommet hans stall fra Bo Westergaard. Han hadde neppe tatt turten til Bergen med denne om ikke han har vært fornøyd med han i trening. Det er dog en usikker type. 6 Vulnerable Face travet et medium pluss løp på Forus lørdag. Møter helt annen konkurranse her og skal tidlig på kupongen. Den siste vi ser med vinnersjanse er 1 Rapid Tina. Kan få en fin reise herifra og spurte ned lederhesten om den skulle ha en dårlig dag.

V65 avd 6:

2 Vie Ramsen likte vi godt sist og hesten holder solid form. Vår tipsener. 3 G Soten er super spennende med Svein Ove Wassberg. En hest vi liker skarpt. Vi mener at løpet er såpass åpent bak vår duo som vi har meget god tro på. Enten kjører man på to hester ellers garderer man helt ut.    

HER FINNER DU VÅRE ANDELSBONGER TIL KVELDENS KJØRING

Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more