Bergen Travpark

BERGEN: Her er tipsene våre

Torsdag kveld og kjøring på Bergen travpark. Det er en halvåpen omgang som fort kan gi fine penger.

Av Kristian Skeie

To av løpene velger vi å låse samt at vi har tro på en banker som normalt bare vinner. Vi har følgende forhånds info:

Dagens beste banker:

V65 avd 4. 8 Deep Sea Lucky. Tapte sist gang den startet i Bergen mot en meget opplagt vinner for dagen, Cool Canadian. Etter løpet presiserte kusken at ikke det var mulig å vinne løpet da han ikke fikk åpning og satt bom fast over mål. Vi er ikke helt enig i den konklusjonen for han trengte ikke kjøre fra start i det hele tatt, men det er langt i fra sikkert at hesten hadde vunnet uansett. Nå satser vi på at ikke hesten kjører seg fast og at det blir offensiv kjøring og da er dette en vinner.

Enten eller:

V65 avd 1. 10 Ness Tjo Fryd. Travet et strålende løp på lørdag. Dette løpet kommer tett på og vi er ikke helt sikre på at det er noen fordel. Hun fikk et tøft løp i dødens på Brenne Røn, men var tapper i nederlaget. Skulle hun mestre to tette starter så er dette en stor vinnersjanse.

Kveldens første lås:

V65 avd 5. 2 Feelikesamillion & 9 Burning Love EP.

Det er duket for en herlig duell i den femte avdelingen. 2 Feelslikeamillionskal regnes med den beste vinnersjansen av våre to. Travet et greit løp sist etter opphold. Forventer og må være forbedret med det løpet i kroppen for å stå imot 9 Burning Love EP ned oppløpet. Vi forventer en artig duell og ser ingen tredje hest som skal komme inn i leken her. Dagens sikreste lås.

Kveldens andre lås:

V65 avd 6. 12 Vulnerable Face & 9 Faitrider. Her har vi klart mest tro på hesten i det dårligste sport nemlig 12 Vulnerable Face. Dette er en meget god traver som ble kjørt feil med sist etter vår mening. Klaffer det litt skal de få problemer mot å stå imot til slutt. Kun 9 Fairtrader imot her. Får gå på rulle nå og ikke bli brukt for mye underveis. Det er borget for en skikkelig duell og vi låser løpet på disse to.     

Ellers er de øvrige V65 avdelingene vanskelige og vi anbefaler brede garderinger. Det kan smelle skikkelig til i de løpene.

Vi vil også minne om at hvis vi bruker en banker her og ser hesten i oppvarming og vi overhodet ikke liker den, så kan kupongene på andelstorget være annerledes enn våre vurderinger her.   

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more