Gaute Lura1

Bergen: Dette er slik vi ser det

Bergen travpark åpner spilleuken her i Norge. Det virker som en relativt lett løselig omgang, men det på disse dagene det skal svært lite til for at man får godt betalt.

Av Kristian Skeie

Vi har lagt ned mye jobb i denne omgangen og vi har følgende vurderinger:

Dagens beste banker:

V65 avd 1. 1 Deep Sea Lucky: Travet et rett rått løp sist etter stor startgalopp. Står i innerspor denne gangen, men vi forventer at Svein Ove Wassberg tar det litt rolig ut fra start for og kjøre i trav uten og ta noen sjanser. Feltet er lite og når hesten finner rytmen så er det bare og kjøre fram utvendig leder og styre løpet derifra. Deep Sea Lucky er rett og slett en banker i den første avdelingen og Svein Ove Wassberg får en pangstart på dagen. En av mange toppsjanser for trener Gaute Lura (bildet) denne mandagen.

Fordel av distansen:

V65 avd 3. 2 Riskosjett: Dette er en meget hurtig kaldblods i klassen i Bergen. Nå er det ute på sprintdistanse og vi er klar over hesten som står i spor en Lille Nure er kjapp i beina den også. Men vi er overbevist om at 2 Riskosjett blåser til tet og holder et høyt tempo hele veien og skal regnes med en flott vinnersjanse.

Spennende outsider duo

V65 avd 5. 2 Bjørnemyr Klara & 3 Pytt Elden: Disse to hestene er langt i fra noen vinnerhester. Men skal en av disse hestene vinne igjen så må det jammen meg være nå. 2 Bjørnemyr Klara holder egentlig flott form og er matchet i harde lag på østlandet før den ble sendt til Bergen. Hun elsker sprint og har perfekte betingelser. 3 Pytt Elden er en mega antivinner, men vi har jaktet på denne krabaten de siste gangene. Perfekte betingelser også for Pytt Elden denne gangen. De med godt hjerte kan prøve å låse løpet på disse to, men det er risiko om de kjemper på de siste 50 her.

Gaute Lura lås

V65 avd 6. 2 Customer As & 8 Vulnerable Face: Dette er en herlig duo fra Gaute Lura. Vi er veldig inne på at Svein Ove Wassberg har valgt feil hest her. Vulnerable Face mener vi bestemt er en klart bedre hest enn Customer As. Men når det er sagt så er Vulnerable Face en litt vrien hest og kjøre og det har Wassberg gjort på utmerket vis. Klarer Dalen og kjøre feilfritt hele veien så vinner 8 Vulnerable Face. Men med begge to så er vi komfortable på kupongen.

Dagens beste V5 banker

V5 avd 5. 2 Majah B: Er en vinner i avslutningsløpet. Stor fordel av ny startmetode med auto nå. Vi ser ingen mørke skyer på himmelen. Banker.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4