Ramonas Express2 Bakkeberg kåring Bjerke 101020

Bakkeberg var nesten helt sikker

Finn Arne Bakkeberg har hatt flere veldig fine hester. Bl.a. Ramona´s Express (e.Rockaroundtheclock) som han på bildet viser frem for kåringsnemda på Bjerke tilbake i 2010. Hesten tjente over 1.1 million kroner.

Ramona`s Fighter (e.Order By Fax) har passert det tallet og er still going strong. De to hestene er produsert med mødre etter Farm King og Nordin Hanover. Med all respekt for alle hingster så er ikke den kvartetten av det imponerende slaget. Det er derimot jobben som er gjort for å trene frem disse hestene. Ja, dere forstår sikkert poenget mitt.

Henry Rorgemoen er en amatørtrener som virkelig får sagt det. Finn Arne Bakkeberg fra Sørumsand står ikke så langt bak. I går sjokkerte nevnte Ramona´s Fighter med å spurte ned hester som Admiral Knick og Lady Ann for Bjørn Steine. Etter løpet fikk han selvsagt mikrofonen foran seg for å høre hvor sjokkert han var etter at 0.3% avgjorde V75-finalen.

– Jeg var nesten helt sikker på at han skulle vinne i dag. Det var jeg sist på Momarken også men da ville jo ikke kusken (Bjørn Steine) vinne så det ut til sa Bakkeberg ironisk. (red anm: Vi skylder å legge til at hesten da ikke fikk premie og heller ikke satt fast). Han har vært så fin i trening i det siste. Jeg kjørte bl.a. 14/1600 meter med hesten i går (mandag) i oppoverbakke. Han vinner nok montéløpet på Biri førstkommende fredag også. Da møter han riktignok en god en i Rossini Diamant men jeg tror han vinner sa Bakkeberg uten å trekke en mine.

Vinnertiden på Ramona´s Fighter ble 1.12.7/1609 auto. Admiral Knick ikke helt på topp som andre mens Lady Ann viste stor fremgang ov var strålende treer bare centimetere bak.

V75-rebusen så ut til å bli av det lettløste slaget med favoritten Admiral Knick i den siste avdelingen. Da hadde syv rette bare gitt drøyt 2.100 kroner. Med overraskalsen Ramona´s Fighter ble den nesten en million kroner.

Foto: Trav24.no