21D98741-D74F-44D8-A248-44DE3BEB18B3_1_201_a

B.R.s syvende Prinsessetriumf

En årvåken Frode Hamre reddet triumfen 900 meter fra mål, det er det liten tvil om. I travsporten er det uhyre små marginer. Noen sekunder senere kunne Jolene B.R. på lette ben passere målstreken først i Märtha Louises Pokalløp på Biri.

Et løp som oppdretter Bjørn Rishaug har enorme fremganger i. Se bare her. I 2013 vant Claudia og Clara B.R. hvert sitt kvalifiseringsløp. Sistnevnte tok seg av finalen. I 2014 var det Diana B.R. som vant sitt kvalifiseringsløp. Finalen var det Diadora B.R. som spurtvant. I 2017 sikret Gaia B.R. seieren i et kvalløp mens Grace B.R. smatt mellom hester og vant finalen. I 2018 var fenomenet Hillary B.R. helt overlegen i både kval og finale mens Jolene B.R. nå altså vant den femte triumfen i dette hoppeløpet for sine oppdrettere.

Legger vi til at Muscles Wiking B.R. og Ghazi B.R. også har vunnet den åpne klassen skjønner man at Bjørn og Turid Rishaug har hatt god grunn til å glede seg til dette oppgjøret hvert år.

I selve løpet galopperte Supercute i stallsvingen med 900 meter igjen å trave. Dermed kunne Frode Hamre veldig lett å kjørt opp i vognen hennes fra posisjonen bak men han styrte unna med minst mulig margin. Da var det strake vegen frem mot lederhesten som var Thai Sansa.

På oppløpet var det helt utsolgt for lederen. Only Be Kind To Me overtok en stakket stund før Chandelles og Jolene B.R. kom lengre ute i banen. Det stod og veide noen meter før Jolene B.R. ség unna med en liten lengde.

Strålende avslutning fra Jodie B.R. til tredje. Mye betrodde Global Bred To Win forsvant tidlig i galopp.

Vinnertiden ble 1.14.8/2100 auto og seieren ga 250.000 kroner for sine svenske eiere.

Foto: Trav24.no