BBDC942B-93FF-4957-91F9-8A1209252C24_1_201_a

Alle går optimalt!

Klasseløpshelgen startet optimalt for Bjerketrener Anders Lundstrøm Wolden som sendte B.B. Solrun til start fredag. Sammen med Eirik Høitomt fikk Smedheim Solan-datteren en pangstart fra dobbelt tillegg og satt direkte i andre par utvendig.

På oppløpet spurtet hoppa til brødrene Jan Tore og Ketil Haukli inn til en enkel seier.

I dag sender trønderen ut tre starthester på Bjerke. En i storløpene og to grunnlagsløp. Vi tok en prat for å vurdere mulighetene.

3.løp:

5.Silke Diamant (Finn-Tack Norsk Hoppekriterium)

Hun kom inn på stallen hos meg etter løpet på Leangen i juni. Hun har fått mye trening nå og jeg håper hun har stabilisert seg litt. Hun gikk veldig fint i kvalifiseringen. Jeg tror normalt det er for langt frem til Malfika og Hopp Karoline hva gjelder kapasitet men med optimalt opplegg håper jeg hun kan kjempe om plassene 3-5. Da er vi veldig fornøyd.

Hun går uten baksko og ellers så optimalt som vi føler hun kan.

6.løp:

12.New Yankee (Trenerforeningens løp)

Kommer ut fra et vondt spor og vi har små ambisjoner om seier mot disse konkurrentene. Hesten er bra, går uten baksko og ellers optimalt men jeg ligger lavt med tanke på seier forklarer Wolden

8.løp:

10.Lome Brage

Han har enorm kapasitet men har også sine utfordringer med halsen. Det blir fra tid til annen ikke bedre med alderen. Vi har kjørt noen skarpe jobb sammen med blodshestene og tror han har veldig fin form. Vi håper regnet holder seg borte og er litt optimister i dag. Vi kjører etter all sannsynlighet uten sko i dag. Vi har trua.

Foto: Trav24.no