Oh Y Sexylady_Alexander Heisholt_Bjerke 26082019

Alex med sexy taco på tirsdag…

Tilbake i 2005 ble Alexander Heisolt for alvor et kjent navn i travsportskretser når han og Cecena Ås klinte til og vant et 3-årsløp under Elitloppshelgen til over 256 i vinnerodds.

Drøyt 14 år senere serverer samme mann nok et lite sjokk. Nå på Bjerke når Oh. U. Sexylady, med nevnte Cecena Ås som pappa, spurter forbi hester som Lucky Queen Soa og Lifestile og vinner kvalifisering til Hoppekriteriet. Og det på en vinnertid på 1.14.4/2100 auto i hestens debut!

Etter det ble det bare krøll. Først på slutten av 2020 begynte Oh U. Sexylady (bilde) igjen å vise spor på hva hun kan. I går på Biri vant 5-års hoppa fra tet på 1.17.8/2100 auto. Det ga kjærkomne startpoeng og 20.000 kroner til eier og oppdretter Rune Karlsen. En god kamerat av trener Heisholt som også kusket.

Med til Biri i går var også stallens Tako Ø.K (e.Tekno Odin). Fra spor syv klinket Heisholt til i et voldsomt tempo og tok seg forbi både Hønn Spik, Torderud Stjernen og Kul Stilling og sikret føringen. Tempoet var skyhøyt, 22.0/23.9 var passeringstidene.

Ned siste langside fikk Vidar Hop for alvor opp farten på Birk Støvern langt bak ledergruppen. Der tok det naturligvis litt i mot i front og på oppløpet hadde nevnte Birk Støvern tak i lederen. Men Tako Ø.K. kjempet som en helt og holdt telemarkskameraten bak seg og vant på fine 1.26.4/1609 auto. Birk Støvern knallgod toer mens Horg Mio leverte en superspurt og kapret tredjeplassen.

Jan Gustavsen eier Tako Ø.K. som fikk 30.000 kroner i førstepremie. Stall Davenskø er oppdretter.

To stallseire kapret også Kristian Malmin med en knallsterk Reime Kongen (e.Bork Odin) og Zlatan Classic (e.Orlando Vici). Frode Hamre ville ikke være noe dårligere og sendte både Hotesse Darling (e.Quaker Jet) og Double Choice (e.Trixton) først over mål.

Foto: Trav24.no