Hans Christian Holm.

Harstad: Blir H.C. overspilt?

TIPSVURDERINGER(+): Lørdagskvelden avsluttes i Harstad med en aldri så lekker omgang. Her er våre tipsvurderinger.

Av Simen Nordli Ruud

Det er en spennende meny i Harstad denne lørdagskvelden. Ikke de største feltene, men mange vinnerkandidater i flere av løpene. Hans Christian Holm tar turen til nord denne kvelden og han blir etter vår mening får mye spilt i flere av løpene. Selv om Holm holder ekstremt høyt nivå i Harstad så kan heller ikke trylle.

Her er våre vurderinger:

V65 avd 1:

9 Elite B.R. blir tungt betrodd i innledningsløpet. Man skal merke seg at det 40 meter tillegg og han er ikke like bøs som han var i sine glansdager. Løpet sist i knallhardt lag var dog solid. Han er en naturlig favoritt, men vi går ikke all inn på Elite B.R. under disse betingelsene. Men vi må varsle for 3 Malkin som vi forventer setter full fart far start og skulle det ende opp i tet så skal Elite B.R. stå tidlig opp for evt ta ned den far dødens. 7 U Bergs Svante, 8 Thai Knight og 10 Tanic Plane er ytterligere garderinger for oss.

V65 avd 2:

2 Mellem Frost liker vi veldig godt. Vi forventer en offensiv styring selv på denne distansen. Skulle han får styre litt unna i greit tempo i front så skal det en meget god traver til og nå den igjen. Men når det er sagt så er det to skikkelig gode utfordrere som kan ta opp kampen og det er 6 Kringlers Viktor og 2 Ville Lille Faksen. Begge liker distansen, men vi har mest tro på 2 Mellem Frost.

V65 avd 3:

1 Sistemann Ø.K. er en meget usikker krabat som debuterer i nord. Kvasnes som hadde hesten tidligere gav opp og solgte han til Harstad. Nå står han vakkert til og han er ikke så usikker som raden gir inntrykk av. Skulle han trampe rett fra start og få kjøre i et hardt tempo i front så kan han lede hele veien. Bak vår favoritt så er det flust av outsider og mange som har helt egne meninger i løpet. Det tryggeste er og rett slett og benytte seg av alle knapper og håpe på en smell.

V65 avd 4:

Tre hester er nok for del i denne avdelingen. Mest tro har vi på 7 Wasted Time Ås som holder solid form, vi er fullstendig klar over at distansen er et minus, men formen er så solid at den skal først på rangeringen. 5 Seeweed er konkurrenten som er nærmest vår favoritt. Se bort fra løpet sist i monte da han galopperte, men var solid etterpå. Er han rolig for dagen og ikke legger for hardt i vei så kan han holde helt inn. Men kan bli for ivrig og få det tøft de siste hundre meterne. På gardering er det 2 Thai Zeus som har skjult form.

V65 avd 5:

Et veldig åpent løp for mange i den nest siste avdelingen. Men 4 Drivlomen er hesten med størst fart i kroppen. Men han må trave i rygg underveis ellers blir det bråstopp til slutt. Selvskrevent førstevalg.  2 Tekeld har overasket oss veldig ettersom han har slitt med en hov og gaffelbåndskade da han sto på Sørlandet. Ser ut som de har kontroll på dette nå og skal passes. Ytterligere garderinger er 5 Stormi Nor og 7 Engene May. Ser tungt ut for resten av feltet i seiers sammenheng.

V65 avd 6:

2 Mc Valiente har et gaveløp her. Har konkurrert i svært harde kval løp på Østlandet da hesten sto oppstallet hos kveldens kusk. Møter noen hester i god form, men dette bør H. C. Holm ta seg av og blir vår hovedbanker.

Dagens Banker:

V65 avd 6: 2 Mc Valente

Dagens beste spill:

V65 avd 1: 3 Malkin

Dagens favoritt i fare:

V65 avd 3: 9 Sellanrå

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more