Jackson Avery_Erlend Rennesvik_Bjerke 27032019

56 oddseren Moonchaser

Var den første hesten Erlend Rennesvik satt først over mål i sin karriere. Det hele skjedde den 03.03.2011 altså på dagen 10 år siden og i kveld kjører den 27 år unge kusken Kim Pedersen trente Cash D.E som blir tung favoritt i sin årsdebut.

Moonchaser og unge Rennesvik satt seg rolig til i rygg på lederen i V5 innledningen på Bergen Travpark og fikk perfekt åpning ut i oppløpet og spurtet inn til en hel enkel seier til over 56 ganger pengene.

At Erlend Rennesvik har overrasket spillerne flere ganger er ikke noen nyhet men at han i en alder av kun 27 år har rukket å vunnet NM for kaldblods på Sørlandet to ganger. Først med Drav Siss i 2012 hvor han satt 8 oddseren først i mål i ett felt hvor blant annet selveste Ulsrud Tea ble femte og i 2017 satt Rennesvik og Tekno Jerken ett annet unikum, Odd Herakles på plass i NM og tok en sterk seier på 21.9 over 2609m.

Det er flere høydepunkter siden Moonchaser satt nesen først i mål og å vinne Norsk Travkriterium en gang er noe alle drømmer om men som få får til men toppkusken Erlend Rennesvik har allerede rukket å vinne Kriteriet 3 ganger, først med Stoltheshow som en 26 oddser i 2018 som henviste Catherine´s Chevy til sølv, så i 2019 hvor han igjen overrasket spillerne med å sette Lady Ann først til 14.7 ganger pengene i Norsk Travkriterium – Hoppeavdeling og trippelen ble komplett i 2020 da han vant med storfavoritten High Flyer.

De siste ti årene fra Moonschaser vant 14.000 kr på Bergen Travpark så har Erlend Rennesvik kjørt inn over 22 millioner kroner til hesteeierne og i kveld kan det bli ny triumf for en av Norges fremste unge kusker på dagen ti år etter når han sitter seg opp bak Cash D.E i V86-5 på Momarken.

Vi ser spent frem mot kvelden om det blir karrierens 326 seier på dagen ti år etter den første. Trav24 ønsker lykke til og vil du være med på ett spill så finner du våre andeler ved å trykke på knappen under.