Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Linni slo alt og alle og vant 10.000 kroner

Del:  

- Er du lei deg Henrik? Du kan få låne en tohundring av meg å sette opp en V65 på Bjerke i kveld om du vil, jeg har nemlig en klink vinner og masse penger sa Linni ertende til vår tipsekspert etter at hun vant konkurransen Trav24s V75-mester og kunne innkassere 10.000 kroner

på Vegas Spillkiosk i Oslo i dag.

Før siste runde var det Lars Erik Eide fra Hamar som ledet konkurransen med 18 poeng på de tre første rundene. Den tidligere europamesteren i bridge var på Island i helgen og ble nummer fire i Iceland Open og måtte levere sin bong allerede tirsdag i uken som gikk. Det endte med fire rette.

På andreplass lå Lars Gunnar With et poeng bak, han sendte sin kupong inn og reiste til Frankrike for å se Prix de Amerique, også han fikk fire rette.

- Jeg måtte satse litt i siste runde og hadde ikke med Varg Spik på fem hester. With dalte ut av pallen.

Linni klinte til med seks rette lørdag og stod dermed likt med Eide. Våre regler var klare, den med flest riktige bankere i siste runde vant og ettersom Linni singelstreket Shaman Star M, Gylden Tina og Kejser K.D. så var det en mer rett enn Eide som hadde plukket ut Excellent Way, Kejser K.D. og Konge Blesen. Dermed ble det en jevn målpassering som den søte kjenidisbloggeren avgjorde til sin fordel.

- Jeg har planer om å starte egen tipstelefon jeg nå spøker Linni i det hun, ektemannen Bernhard og lillegutt Dennis ankommer Vegas til kake og kaffe. Nå har jeg spilt på hester i over tre år og begynner å få dreis på det sier vinneren. Jeg var aldri bekymret selv om jeg lå noen poeng bak før siste runde, jeg er en stayer og det er vel en god egenskap og gå helt til mål flirer glamourmodellen som dermed har sine ord i behold. Før konkurransen tok til var hun frempå på våre Facebooksider og var i overkant breial. Men når man vinner har man all rett til det.

- Dere har glemt en i på kaken, det burde strengt tatt stått Trav24s V75-meister flirer den blide vinneren.

Målfotoslått? Huff, jaja andreplass er ikke verst det heller sier Eide når vi når ham på telefon. Det ble litt hektisk denne siste runden men slik er gamet sier Eide.Lars Erik Eide får 3.000 kroner inn på sin spillekonto hos Norsk Rikstoto mens Tore-Johnny Ørmen fra Fredrikstad kom på tredje og får 2.000 kroner inn på sin spillekonto.

Med godt over 400 påmeldte så er det imponerende å slå alle. Om Linni fikk velmente råd i øret av sin mann eller stolte på sin kvinnelige intuisjon vites ikke men konkurransen inneholdt to personer som har tatt kassa på V75 før samt flere kjente spillere fra miljøet.

Vi gratulerer!!

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!