Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Bli Trav24s V75-mester og vinn 10.000 kroner

Del:  

Nå har du sjansen til å vise deg fra din beste side og kjempe mot Trav24, Linni og Bernhard, kjente og ukjent om tittelen Trav24s V75-Mester, og det helt gratis. Tipp en V75 kupong fire lørdager på rad, sitter du igjen til slutt med flest riktige er 10.000 kroner dine.

Andrepremien er på 3.000 kroner mens tredjepremien er 2.000 kroner. Andre og tredjepremien er sponset av Norsk Rikstoto og blir utbetalt på vinnernes spillekonto hos dem.

Få med alle på jobben og ha deres interne konkurranse i tillegg. Kanskje er det en på arbeidsplassen din som vinner, da blir det garantert fest. Spre gjerne dette til venner og kjente via din Facebook-profil og få med så mange som mulig.

Linni Meister og samboeren hennes Bernhard Berntzen er klare som egg og stiller som favoritter. Vår egen Henrik Salberg har ikke tenkt å la Trav24s økonomi gå dukken og føler seg rimelig sikker på at førstepremien blir værende her. Hans kupong blir lagt ut på Trav24 rett før start i V75 hver uke slik at alle kan følge med selv hvor mange rette Trav24 får.

Les også: Linnis egne blogg

SVAR SENDES: post@trav24.no

REGISTRERER DEG GJØR DU HER

Regler:

Omgangene som er gjeldende i konkurransen er Leangen 8.januar, Forus 15.januar, Bjerke 22.januar og Jarlsberg 29.januar 2011.

Alle som skal være med i konkurransen må registrere seg på Trav24.no. Det er gratis. Det er kun lov å sende inn et kupongforslag pr. person. Mailen som forslagene blir sendt oss på må samsvare med mailen man er registrert på Trav24.

Det SKAL stå Trav24s V75-mester i emnefeltet på mailen for å lette vårt arbeid litt.

Alle kupongene som leveres inn skal settes opp som vist i eksempelet under:

1 avd: 12
2 avd: 1-4-7-9
3 avd: 4
4 avd: 1-7
5 avd: 3-4-8-13-14
6 avd: 1-2-4-8-12
7 avd: 5

Alle kuponger skal inneholde navn på deltager og adresse eller telefonnummer. Kupongen skal være oss i hende senest 14:45 hver lørdag og mottas kun på mail. Sms blir ikke medregnet. Husk at det er trafikk på mail om alle skal sende samtidig så avlever gjerne svar i god tid. Samtlige forslag som sendes inn blir besvart med meldingen <ok, mottatt> fra Trav24. Får du ikke det svaret er ikke din kupong registrert. Purr ikke på den svarmailen med en gang, vi bor ikke ved pc`en selv om mange tror det. Men lørdag er vi stand bye og da kommer svarene kjapt.

Alle kuponger skal komponeres etter samme rekkepris (200 rekker, 100 kroner). Alle kupongene skal inneholde 3 bankere, et løp med 2 hester, et løp med 4 hester og to løp med 5 hester. Hvor kryssene fordeles bestemmer selvsagt deltageren selv.

Ved strykninger gjelder vanlige regler som Norsk Rikstoto praktiserer.

Det gis et poeng for hver rett på kupongen hver uke og vinneren er den som har flest riktige når poengene er talt opp etter lørdag 29.januar.

Eks: 4 rette på bongen gir 4 poeng, syv rette gir 7 poeng o.s.v.

Ved likt antall rette til slutt er det vedkommende med flest riktige bankere i siste spilleomgang som gjelder, står det likt gjelder flest riktige bankere i nest siste spillomgang o.s.v. Står det fremdeles likt etter alle omganger avgjøres det hele ved loddtrekning.

Det blir offentliggjort topp 10-liste etter hver omgang, samt en kjendistabell. All info om konkurransen blir også og finne på vår Facebookside.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!