Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Yarrah Boko

Rekord: 1.09.7k, 11.4m, 12.3l
Grunnlag: 10.440.769 kroner
Mål: Mankehøyde 169 cm, Høyde over krysset: 167 cm. Lengde 169 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Yarrah Boko ble tatt strålende i mot i sin første sesong i avlsboksen. Hele 140 hopper valgte maskinen fra Ådal i 2015. Nå går han løs på sin femte sesong. I år kommer de første 3-åringen både i Norge og Sverige. Master Of Trix vant debuten sin i fjor som 2-åring og han travet lynkjappe 1.15.0 som 2-åring. Flere store talenter som gjennomførte fine mønstringsløp i fjor kommer snart til start også her hjemme. 

Yarrah Boko er kanskje den mest komplette allround-hesten som har konkurrert de siste årene og han har fått den ekstremt verdifulle blandingen av pappa Coktail Jets speed og franske styrke samt det amerikanske talentet og teknikk gjennom sin helamerikanske mor. Han har vunnet kvalifisering til Elitloppet fra spor åtte over sprint på 1.09.7 og han har vunnet Harper Hanovers Lopp over 3100 meter på 1.14.3/3160 volte.

Han har alle egenskaper en topphest skal ha, han hadde den raskeste åpningen på Vincennes noensinne når han travet 1.03.9/500 meter. Han har styrke og ikke minst psyke til å avgjøre løp fra utvendig posisjon og han har en stamme og teknikk som ikke står tilbake for noen. Yarrah Boko vant storløp som Prix de Luxembourg og Prix de Belgique (2 ggr) på Vincennes, en bane han for øvrig tok storløpsseire på hele fire år på rad. Han ble også nummer tre i det mange beskriver som verdens hardeste travløp, Prix de Amerique.

Totalt vant Yarrah Boko hele 35 av 83 løp i hardeste konkurranse.

Stamtavlen er også av beste merke.

Pappa Coktail Jet en kanonhingst som har avlet en rekke topphingster som igjen har gjort det stort i avlsboksen, bl.a. Love You som sammen med nettopp Coktail Jet av flere rangeres som to av verdens absolutt beste hingster. Han har vært champion i hjemlandet Frankrike en rekke år. Han har i tillegg vært champion her i Norge (2015). Vi kan i tillegg til Yarrah Boko også nevne hingster som Saxo de Vandel, Look de Star, Jam Pridem og Naglo. Coktail Jet har for lengst fått benevnelsen Elithingst i Sverige.

Mamma er Big Blue Kitten og hun har fått utmerkelsen Elitsto. Ved siden av Yarrah Boko 11.1 mill svkr har hun avlet en annen avlshingst, nemlig Zola Boko 11.6am – 1.9 mill svkr og Aristocat Boko har travet 12.0 og tjent SEK 1.968.509. samt tre andre avkom som har travet 1.13.8 eller bedre. Zola Bokos eldste avkom er 2 år i 2014 og i sin første årgang laget han en millionær i Tunika 13.3 – 1.1 mill svkr. Hambletonianvinnere som Armbro Goal og Helicopter kommer også fra dette meget solide morslaget. Det gjør også Arch Madness samt Hambotoerne Chocolatier og Sugar Trader.

Stamtavle:

COKTAIL JET (FR)
BIG BLUE KITTEN (US)
QUOUKY WILLIAMS (FR)
ARMBRO GLAMOUR (CA)
PINE CHIP (US)
DASOONER DABETTOR (US)
FAKIR DU VIVIER (FR)
DOLLY WILLIAMS (FR)
SUPER BOWL (US)
SPEEDY SUG (US)
ARNDON (US)
PINE SPEED (US)
MEADOW ROAD
ARMBRO BRILLIANCE (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Löftadalens Stuteri
Adresse: Trøgstad
Kontaktperson: Norge Tone Wirkola
Priser: Priser 2019: 3.000 NOK + mva ved bestilling + 25.000 SEK + mva ved levende født føll
Telefon: Tone 901 51 862 mail tone@kvakstad-gard.no
Annet: Det gis 10 prosent rabatt ved 2 bedekte hopper, 20 prosent ved 4 bedekte