Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Umoko

Rekord: 1.12.4m
Grunnlag: 145.410 euro
Mål:
Prestasjoner/avlsresultater:

Umoko er et veldig spennende alternativ gjennom sitt store talent og spennende franskamerikanske stamme. Han vant Prix de Saintes, Prix Coelestina og Prix du Quartier Saint Cyprien som 3-åring før en skade holdt ham utenfor løpsbanen som 4-åring. Trener Richard Westerink som også trener helbroren Timoko (50 mill) sier at Umoko var et like stort talent før skaden oppstod. Han kom tilbake og vant Prix de Président Folliville som 5-åring og Prix Roi du Lapin som 6-åring.

Pappa Imoko er etter Wikings Way som er trippel fransk avlschampion og far til verdensstjerner som Jag de Bellouet, Niky og Joyau d`Amour og farfar til Ready Cash, Bold Eagle og Bird Parker for å nevne noen. Wikings Way er far til hele 40 millionærer og har betydd svært mye for den franske travhesten via Mickey Viking sitt blod som har skapt noen av verdens beste hester. Denne hingstelinjen er særdeles aktuell med nevnte hester og med tanke på at Imoko også er far til den do ble Elitloppsvinner Timoko 50 mill.

Mamma er Kiss Me Coulonces og hun har satt 10 avkom til verden. Samtlige har startet med Elitloppsvinner Timoko 37 mill som den beste. Men i tillegg til Umoko har også to andre avkom tjent over en halv million kroner. I stammen bakover finnes noen av de sterkeste og beste hestene Frankrike har sett med Ourasi og Jorky i spissen. Kiss Me Coulonces yngste startklare avkom var 2 år i 2015 og kvalet på 20.7 i juli.

Foto: Hesteguiden.com

Stamtavle:

IMOKO (FR)
KISS ME COULONCES (FR)
VIKING'S WAY (FR)
SEPIA (FR)
AND ARIFANT (FR)
ALLEZ COULONCES (FR)
MICKEY VIKING (US)
JOSUBIE (FR)
JIOSCO (FR)
JOLIE PERLE (FR)
SHARIF DI IESOLO (IT)
INFANTE D'AUNOU (FR)
LUTIN D'ISIGNY (FR)
VANINA B. (FR)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Langland Stutteri
Adresse: 7234 Ler
Kontaktperson: Mona Gåsbakk Langeland
Priser: Pris for 2019: Påmelding 3.000 kr + mva levende føll 15.000 kr + mva.
Telefon: Mona 930 09 504 eller mail mona@langlandstutteri.no
Annet: 40 % rabatt på føllavgiften for føll født 2020 ved bestilling før 1.mars.