Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Sauveur

Rekord: 1.11.0m - 1.12.0l
Grunnlag: 4.963.965 skr
Mål: Mankehøyde 161 cm - Lengde 163 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Sauveur er en fantastisk klok og fin hest.  Han har imponert travpublikum over hele Europa og ikke minst alle han har hatt rundt seg. Med sin enorme styrke og fighterinnstilling har han gått fra klarhet til klarhet. Totalt har han tjent 4.9 millioner svenske kroner, travet 1.11.0 over mellomdistanse og vunnet hele 18 av 38 starter. I tillegg ble han andre og tredje 10 ganger i sin karriere. 

Avlsnemda poengerte at hesten var meget letthåndterlig ved visning.

 

Han har vært en stjerne hele veien. Fra begynnelsen av karrieren da han tok fem strake seire og helt frem til han helenkelt vant Harper Hanovers Lopp på 12.0/3180 volte i sitt nest siste løp. Det var forøvrig ny verdensrekord. Han vant Prix de Munich på Vincennes, Ulf Thoresens Memorial her i Norge, kval til Svensk Derby i tillegg til en rekke andre løp. Ta også med tilallplasseringer i løp som Olympiatravet, Harper Hanover og Norrbottes Stora Pris.

 

Hans stamtavle er også uhyre spennende med velkjent fransk blod på farsiden kombinert med noe av det beste fra Amerika på morsiden. Pappa Echo har i Norge produsert Archipelago. Han er far til Calina, som fullstendig har dominert som 4-åring med seier i Hoppederby, Jarlsberg Grand Prix og ikke minst Norgesmesterskap for hopper hvor I Love Paris ble stått. I morslaget finner vi Hambletonianvinnere som Christopher T. og Timothy T. som for øvrig også vant Elitloppet to ganger. I tillegg ser vi legendariske Miss Bertha Dillon i Sauveurs solide morslag.

Stamtavle:

ECHO (FR)
OPERAH BOB
QLOREST DU VIVIER (FR)
JOLIE PERLE (FR)
EASY LOVER
DELILA TEE
FLORESTAN (FR)
UA UKA (FR)
URA (FR)
DATCHA FOLLE (FR)
MACK LOBELL (US)
DELMONICA HANOVER (US)
SUPERGILL (US)
FLICKA T. (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Salsbro Stuteri
Adresse: 694 65 Vretstorp
Kontaktperson: Cecilia Kåberg og Christer Hammarstrøm
Priser: Priser 2019: Bookoingavgift 0 kroner, 18.000 skr ved levende føll
Telefon: Celilia 070-266 29 01 - Christer 070-830 92 31
Annet: Sauveur sender sperma til godkjente statsjoner, sendekostnader tilkommer. Avlsindex 118 - 0.74