Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Pastor Stephen

Rekord: 10.5 / 10.1
Grunnlag: SEK 7.267.012
Mål: Mankehøyde 166 cm - Lengde 167 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

En kombinasjon av de beste prestasjoner og den mest populære stamme finnes nå tilgjengelig i Norge. Pastor Stephen var en av de aller beste unghestene som har konkurrert i USA. Han vant storløp som William Wellwood Memorial og Champlain Stakes. Pastor Stephen var også først i mål i verdens største 2-årsløp, Peter Haughton Memorial men ble diskvalifisert for en tvilsom sjenering på siste langside etter at han vant sitt kval enkelt (se video). Likevel ble han den 2-åringen som tjente mest. Hans helbror, Father Patrick var om mulig enda mer overlegen og vant ”alt” som 2-åring. Begge kåret til årets 2-åring i USA/Canada i verdens hardeste konkurranse.

Topphopper som Tinita Love, Kick Off Laser, Real Big Bang, Mea Jean Boko, Kronprinsessa Sund og Remember Laser har allerede benyttet Pastor Stephen her hjemme..

Og han har levert resultater. I Sverige ble Son Of God nummer tre i Derby på 1.12.3/2640 og har tjent over 1.6 millioner kroner. Holy Water ble nummer to i EM for 3-åringer på Vincennes mens hester som Dream Lane 11.4 - 994.000 skr, Can Lane 12.0 - 710.000 skr og Gobal Takeover 10.6 - 699.000 er andre plussvarianter. Her hjemme har Cry Wolf vunnet V75 og flere andre av hans få avkom vunnet løp. 

I Wolvega vant 2-års hoppa Avalon Mists Breeders Course-finalen på 14.0/1600 auto. Avkommene er tidlige og flere 2-åringer har vunnet, både i fjor og i år. Crusified travet 1.14.9v i sin andre start, det er bare 2/10 sek. fra svensk hopperekord. Videre har Flight Lane travet 15.0. 2-åringene høster lovord over store deler av Sverige. Jimmy Takter har også bedt om 2-åringer etter Pastor Stephen til USA.

Pappa Cantab Hall var selv ubeseiret som 2-åring og kåret til den beste. Han har virkelig befestet stillingen som Nord-Amerikas nye superhingst med avkom som Explosive Matter, Father Patcrik som Jimmy Takter sier er den aller beste hesten han noensinne har trent, Tamla Celeber, My MVP, Uncle Peter og nettopp Pastor Stephen. Cantab Hall ble suveren hingstechampion i Nord-Amerika 2013 med nesten en million dollars forsprang til de øvrige. Totalt sprang hans avkom inn over 8.4 millioner dollar i 2013. Han lager ekstremt talentfulle og ikke minst tidlig utviklede hester. Han er etter Self Possessed som har avlet noen av de hurtigste hestene vi har sett, på morsiden er det kvalitet så langt øye rekker. Mormor Canne Angus er helsøster til Amour Angus, mor til den fantastiske søskenflokken som bl.a. inneholder Andover Hall, Angus Hall, Conway Hall og Emilie Cas El.

Mamma er Gala Dream. Hun var så spennende at hun selv ble solgt for 100.000 USD som åring. Hun er søster til ikke mindre enn to avlshingster, bl.a. suksessen Chocolatier (far til bl.a. El Mago Pellini og Chelsea Boko)og Sugar Trader. Fra samme morslag kommer også Yarrah Boko 09.7a – 8.3 mill og Zola Boko som begge har vist enorme prestasjoner her i Skandinavia.

Pastor Stephen er tilgjengelig med forssen sperma. Avkom er startberettiget i Svensk Breeders Crown. Vetkostnader og oppstalling kommer i tillegg.

Stamtavle:

CANTAB HALL (US)
GALA DREAM (US)
SELF POSSESSED (US)
CANLAND HALL (US)
ENJOY LAVEC
MAPLE FROSTING (US)
VICTORY DREAM (US)
FEELING GREAT (US)
GARLAND LOBELL (US)
CANNE ANGUS (CA)
PINE CHIP (US)
MARGIT LOBELL (US)
VALLEY VICTORY (US)
VALLEY REGINA (CA)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Finland
Adresse: Mjønerudveien 125, 1923 Sørumsand
Kontaktperson: Øistein Eriksen
Priser: Pris for 2019: Påmelding 3.500 + mva + 25.000 + mva ved levende født føll.
Telefon: Øistein 915 18 043 mail: oei-e@online.no
Annet: