Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Muscles Wiking B.R.

Rekord: 1.11.2
Grunnlag: 3.578.344 kroner
Mål: Manke 160 cm - Lengde 166 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Muscles Wiking B.R. er kanskje den mest komplette norskfødte ungheststjernen vi har hatt. Fantastiske resultater, et herlig trav og eksteriør samt en supermoderne stamme som ikke står tilbake for noen. Som 3-åring vant «Wikingen» det aller meste. Han ble Europamester på Solvalla, han vant Märtha Louises Pokalløp og Kriteriet i overlegen stil før han reiste til Italia og vant kvalifisering til Orsi Mangelli, samt en kruttsterk andreplass i finalen.

Muscle Wiking B.R. fulgte opp som 4-åring og lekte seg til seire i Haakonløpet samt Derby på Bjerke. Han travet 11.2 via sporene på Solvalla også vant han et løp i Solvallaserien på flotte 12.9/2140 auto. Han er veldig travsikker, uhyre startrask og helt uøm for posisjoner. Hans trav er klokkerent og viktig i dagens harde konkurranse. Ved utstillingen på Axevalla fikk Muscles Wiking B.R. hele 78 av 100 mulige poeng ved bedømning som betegnes som en HØY AVLSVERDI. . Han har ca. tjent hele 177.000 kroner i snitt pr. start.

Han er allerede en ettertraktet avlshingst som leverer sæd til Sverige, Norge, Danmark, Italia og Australia.

Pappa Muscles Yankee er en av de aller beste avlshingster som har virket. Hans gjennomslagskraft er enorm og det finnes enormt med topphester etter Hambletonianvinneren fra 1998. Han har også klart kunststykket å avle frem tre Hambletonianvinnere selv. Av hans aller beste avkom rekker det egentlig å nevne superhester som Muscles Hill, Mr. Muscleman og Deweycheatumnhowe. Hans avkom har tjent mer enn 60 millioner dollar.

Mamma Sappho Blue Chip er etter Credit Winner. Dermed har Muscles Wiking B.R. To av de aller mest populære hingstene i første ledd i sin stamme. Ikke rart vi sier at stammen er bedre enn noen. Muscles Wiking B.R. er mors første avkom og nå kommer det flere lovende travere på løpende bånd. Lillebror Andy B.R. har allerede vunnet V75 løp mens 2-årige Bono B.R. jogget mønstringsløpet på 26-tallet. Fra dette morslaget kommer en rekke topphester. Vi nevner Elitloppsvinner Steinlager 10.0 ~ 12 mill samt avlshingster som Supergill, S.Js Caviar, Earthquake og King Lavec.

Se noen av Muscles Wiking B.R.s løp her:

Norsk TravDerby

HKH Kronprins Haakons Pokal

Stamtavle:

MUSCLES YANKEE (US)
SAPPHO BLUE CHIP (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
CREDIT WINNER (US)
PRETZEL HANOVER (US)
BALTIC SPEED (US)
VALLEY VICTORIA (US)
SPEEDY CROWN (US)
WISTFUL YANKEE (US)
AMERICAN WINNER (US)
LAWN TENNIS (US)
LINDY LANE (US)
PENELOPE YORKTOWNE (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Langland Stutteri
Adresse: 7234 Ler
Kontaktperson: Mona Gåsbakk Langland
Priser: Priser 2019: Kr 3.500 + kr 15.000 + mva. K.S.
Telefon: Mona 930 09 504 eller mail mona@langlandstutteri.no
Annet: Muscles Wiking B.R. er tilgjengelig på fryst sperma.