Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Muscle Massive

Rekord: 1.09.0
Grunnlag: 1.239.238 usdollar
Mål: Mankehøyde 158 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Hambletonian-vinner Muscle Massive kostet hele 425.000 dollar og ble den dyreste på auksjonen i 2008. Og han innfridde forventningene så til de grader. Han vant Hambletonian (se video) og var årgangens beste hest med seire i New Jersey Sire Stakes Championship, Simcoe Stakes og Stanley Dancer Memorial i tillegg. Han vant fem av tretten løp og travet 1.08.9 som 3-åring. Han var tidenes tredje 3-åring som travet på 1.08-tallet. Han tjente over 1.2 millioner dollar. Han vant også Stakes-finale som 2-åring.

Muscle Massive har høy startprosent og lager absolutte topphester. En svært verdifull og ettertrakted kombinasjon. En rekke av hestene har vunnet storløp og tjent store summer. Verdensmester og Elitloppsdeltager Cruzado Dela Noche 09.5 - 10.1 mill svk, Gatka Hanover, Speak To Me og Ralph R. er noen. Snowstorm Hanover vant Valley Victory-trot i Canada med 200.000 dollar i førstepremie i 2016, nå i sommer tok han seg av Kentucky Futurity i Lexington som 3-åring.

Pappa Muscles Yankee er en av de aller beste avlshingster som har virket. Hans gjennomslagskraft er enorm og det finnes utallige topphester etter Hambletonianvinneren fra 1998. Han har også klart kunststykket å avle frem tre Hambletonianvinnere selv. Av hans aller beste avkom rekker det egentlig å nevne superhester som Muscles Massive, Muscles Hill, Mr. Muscleman og Deweycheatumnhowe. Hans avkom har tjent langt over 65 millioner dollar.

Er pappa imponerende er mamma Graceful Touch kanskje enda mer imponerende. Dette er av de aller ypperste som finnes. I 2010 vant Muscle Massive Hambletoian og Thatsnotmyname Merrie Annabelle Memorial. Aldri før har en mor hatt begge seirende på Hambodagen. Hun er selv etter "supermorfar" Pine Chip og World Trotting Derby-vinner Act Of Grace. Graceful Touch som selv har tjent 161.000 dollar er også mor til Mascle Mass som travet 10.7 som 2-åring . Cobol 400.000 dollar vant også World Trotting Derby og Zweig Memorial. Han er bror til Graceful Touch. Topphester i generasjoner bakover i dette morslaget. Passionate Glide 2 millioner dollar og avlshingsten Quite Easy samt Hambletonian-vinner Green Speed finner vi også her.

Stamtavle:

MUSCLES YANKEE (US)
GRACEFUL TOUCH (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
PINE CHIP (US)
ACT OF GRACE (US)
BALTIC SPEED (US)
VALLEY VICTORIA (US)
SPEEDY CROWN (US)
WISTFUL YANKEE (US)
ARNDON (US)
PINE SPEED (US)
VALLEY VICTORY (US)
KEYSTONE PROFILE (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Victory Hill Farm
Adresse: Vilbergveien 25,2016 Frogner
Kontaktperson: Øistein Eriksen www.kvalitetsoppdrett.com
Priser: Pris for 2019: 6.000 kr ved påmelding + $ 5.000,- + mva for levende født føll.
Telefon: Øistein 915 18 043 mail: oei-e@online.no
Annet: Muscle Massive er tilgjengelig på frossen sæd