Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  L`Ideal Bricois

Rekord: 1.12.4/2100 meter
Grunnlag: 2.9 millioner
Mål: Mankehøyde 163 cm ~ lengde 166 cm
Hjemmeside:
Prestasjoner/avlsresultater:

Tøffingen L`Ideal Bricois er en av få helfranske stasjonshingster i norsk avl. Han har vunnet 21 løp, flere av de i steintøff konkurranse på selveste Vincennes, bl.a storløpet Prix de Granville. Kun de aller beste vinner storløp på den krevende ovalen. Han var tidlig ute og viste sitt talent ved å vinne løp som 3-åring, han har så absolutt fulgt opp og som 7-åring var han enorm med over 1.3 million innkjørt og seier i hele 8 av 17 starter. Også som 6-åring tjente L`Ideal Bricois over en million kroner. Kåringsnemda uttalte følgende om L`Ideal Bricois: Stor, langlagt og oppsynt hingst med godt preg.

”Franskmannen” har allerede startet sin avlskarriere i Norge med syv sertifiserte avkom. Og hvilken start det har vært. Masaya 11.7ak - 14.5am – 680.143 kroner vant kval og finale av Hoppekriteriet, kval til Märtha Louises Hoppeløp, Benn Orres Minneløp (se Video) og DNTs Unghestserie. I tillegg galopperte hun som en av favorittene i finalen av både Märtha Louises Hoppefinale og Oaks på Momarken. Hun har alt man ønsker seg i en løpshest. Hun travet 1.20.6 i prøveløp allerede i september som 2-åring. Hun har vist styrke og et løpshodet av gull og står med en rekord på 1.11.7. Videre finnes der flere meget flinke hester som Athletic Division 14.3 - 178.000, Barbarian Division 14.6 - 143.000 kroner og Carmen Division 15.8 - 136.000 kr. Ytterligere seks andre har vunnet løp 

Far: I pappa Capitole finner vi to av de største og beste fedrene som er å oppdrive i fransk avl gjennom Passionnant og Florestan, begge er som legender å regne. Capitole selv var en fremdragende løpshest som vant Pric de Bretagne hele tre ganger, han har også andre- og en tredjeplass i verdens tøffeste travløp, Prix de Amerique på samvittigheten. I tillegg til L`Ideal Bricois har Capitole produsert millionærer som Luron De Barb 12.1 ~ 2.8 mill, James De Beaumee 15.1 ~ 2.7 mill og Le Liberty 11.9 ~ 2.5 mill.

Mor: I hans morslag finner man millionærer i stort sett alle ledd. Mor Une De Saint Brice har ved siden av L`Ideal Bricois produsert Kelso Bricois 12.7 ~ 2.7 mill. Videre har mormor Licorne Des Forges produsert Licorne 15.6 ~ 2.6 mill og flere andre gode løpshester. Altså travere i generasjoner.

L`Ideal Bricois står for fremtiden gjennom sin Frankoamerikanske stamtavle som bl.a. har gitt Dubois en unik posisjon i travverden. Her kombineres styrke og talent på absolutt beste måte. Ved å bruke L`Ideal Bricois er det større sjanse til og oppnå en såkalt hybrideffekt som er essensielt i annen hysdyravl. Fransk styrke er helt avgjørende, kombineres det med amerikansk talent kan resultatet bli som bl.a. Masaya. Da dekker man de viktigste egenskaper for en travhest gjennom styrke, talent og tidlighet.

Stamtavle:

CAPITOLE (FR)
UNE DE SAINT BRICE (FR)
PASSIONNANT (FR)
QUERDOWA (FR)
DUC DE FEULAVOIR (FR)
LICORNE DES FORGES (FR)
FLORESTAN (FR)
VESUBIE III (FR)
BELLOUET (FR)
LIKOA (FR)
PACHA GRANDCHAMP (FR)
PRE EN PAILLAIE (FR)
REZA GRANDCHAMP (FR)
ARTEMIS D'ORGE (FR)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Stall Broncos ved Thomas Jacobsen i Golsfjellet
Adresse: Golsvegen 2197, 2923 Tisleidalen
Kontaktperson: Thomas Jacobsen
Priser: Avgifter 2019: NOK 5.000 + mva ved bestilling. NOK 15 000 + mva forfaller ved levende født føll. Veterinærutgifter tilkommer.
Telefon: Thomas 480 21 111 eller mail: thomas@broncos.no
Annet: Naturlig bedekning