Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Dream Vacation

Rekord: 1.09.6
Grunnlag: 616.257 usdollar
Mål: Mankehøyde 160 cm, Kryss 159 cm, Lengde 165 cm.
Prestasjoner/avlsresultater:

Dream Vacation er hingsten som avler topper og bredder av begge kjønn år etter år etter år. Og han gjør det stort sett over hele verden etter en strålende løpskarriere. I Nord-Amerika finner vi verdensrekordsetter Queen Serena og Breeders Crown-vinner Susies Magic samt en rekke andre topper. Her hjemme har vi sett norskfødte storløpsvinnere som Sweet Case, Claudia B.R., N.Y. Diamond In The Sky, Come Vacation, Support Vacation og ikke minst fjorårets Kriterievinner Stoletheshow. 

I Sverige har Buzz Mearas, Alvena Pele, Some Summit, Riff Kronos, Thrustworthy Ås, Flash Ligtning og Bear Dancer alle passert 2 millioner kroner innkjørt i tillegg til flere andre millionærer. Fortuna Mearas, verdensrekordsetter Hotshot Luca og Euro Dream er andre meget spennende hester. I Danmark  har Nobodybeatsthebeat og Stelton imponert stort sammen med flere andre vinnere. Moon Dreamer og Soho er andre som har gjort det stort her i Norge. 

I videoen overflyr han selveste Varenne midtveis i Breeders Crown på The Meadowlands og blir nummer to. Dream Vacation er avlet på fart via Pine Chip og Valley Victory så det er ingen overraskelse at han leverer topper i avlsboksen. 

Dream Vacation er etter championhingsten Pine Chip. Hans sønner og døtre har i en årrekke bevist at vi snakker om en av de beste avlshingster og morfedre noensinne. Scarlet Knight, Enjoy Lavec, Chip Chip Hooray, Civil Action, Daguet Rapide og nettopp Dream Vacation er gode eksempler. 

Mamme er Dream On Victory, helsøster til ingen ringere enn Victory Dream og Dream Valley OM. Dette morslaget har produsert en rekke avlshingster og er noe av det sikreste som har vært. 

Stamtavle:

PINE CHIP (US)
DREAM ON VICTORY (US)
ARNDON (US)
PINE SPEED (US)
VALLEY VICTORY (US)
CROWN DREAM (US)
ARNIE ALMAHURST (US)
ROYDON GAL (US)
SPEEDY SOMOLLI (US)
PINEY HANOVER (US)
BALTIC SPEED (US)
VALLEY VICTORIA (US)
SPEEDY CROWN (US)
VIVA HILL (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: tcpartner
Adresse: Drammen
Kontaktperson: Truls Heslien theslien@online.no
Priser: Pris for 2019: 4.000 kr ved påmelding + 25.000 kr + mva for levende født føll. Mva tilkommer Frossen sæd.
Telefon: Truls 912 40 390
Annet: