Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Resolve

Rekord: 1.08.6
Grunnlag: 2.6 millioner dollar
Mål:
Prestasjoner/avlsresultater:

Resolve er en av de aller beste hestene som har entret en travbane. Det er som Åke Svanstedt selv har sagt. Han er komplett, hard, uøm for posisjoner og med et hjerte av gull. 

Ser man på den enorme dominansen til pappa Muscle Hill så skal man legge merke til følgende. Resolve er hans raskeste sønn og Resolve er hans mestvinnende sønn. 

Resolve vant Arthur J. Cutler Memorial, John Cashman Memorial, Maple Leaf Trot og VM. Fire av de aller største eliteløpene som finnes. Han har i tillegg andre- og tredjeplass i Elitloppet etter knallharde løp. 

Pappa Muscle Hill ble champion på alle lister i Nord-Amerika i fjor og er nå verdens dyreste avlshingst og koster ca 1.2 millioner kroner for en livstidsbedekningsrett. Det er ikke rart. Hans avkom preger omtrent alle resultatlister. Hjemme i USA har han allerede produsert tre Hambletonianvinnere i Perfect Spirit, Trixton og Marion Marauder. I tillegg har superhesten Mission Brief og Bar Hopping vunnet kval til Hambo. Southwind Frank, All The Time, Propulsion, Sothwind Mozart og El Titan er noen av topphestene han allerede har produsert i tillegg til Resolve. 

Mamma Anikawiesahalee er selv etter Credit Winner. Hun stammer direkte ned fra Passing Speed, et morslag som har gitt oss hester som Kit Lobell, Raja Mirchi, Lavec Kronos, Oscar Schindler S.L., Keystone Pioneer og Keystone Patton.

Krysningen mot hopper fra Pine Chips linje er allerede en snakkis verden over. 

Stamtavle:

MUSCLE HILL (US)
ANIKAWIESAHALEE (CA)
MUSCLES YANKEE (US)
YANKEE BLONDIE (US)
CREDIT WINNER (US)
SAHALEE (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
AMERICAN WINNER (US)
YANKEE BAMBI (US)
AMERICAN WINNER (US)
LAWN TENNIS (US)
GARLAND LOBELL (US)
KEYSTONE HOLY ANN (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Southwind Farm
Adresse: Vilbergveien 25,2016 Frogner
Kontaktperson: Øistein Eriksen
Priser: Pris for 2018: Påmelding 6.000 kr + mva + 7.500 dollar + mva ved levende født føll. Stasjons og vet.avgifter tilkommer.
Telefon: Øistein 915 18 043 mail: oei-e@online.no
Annet: Reesolves avkom er registrert i Breeders Crown