Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Nu Pagadi

Rekord: 1.10.9ak
Grunnlag: 6.641.558 skr.
Mål: Mankehøyde 162 cm - Lengde 161 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Nu Pagadi er skjønnheten som trollbandt hele traveuropa med sin utstråling og enorme prestasjoner i regi Stig H. Johansson. Hjemme i Tyskland vant han Derby som 3-åring før han reiste til Sveige og ble en internasjonal stjerne. Seire i Jubileumspokalen (video) hvor hester som Yarrah Boko, Noras Bean og Lisa America ble slått, Solvalla Grand Prix, Grosse Preis von Deutschland, Rikstotos Europamatch samt Copenhagen Cup og flere andre storløp gikk Love You-sønnen til avlsboksen med 20 seire på 39 starter og et grunnlag på drøyt 6.6 mill skr.

Under avlsvurdering beskrev nemda han som en mellomstor velproposjonert og harmonisk hingst med et uttrykksfullt hodet. Han viste et svært godt temperament, har en lang manke med en dyp bog. Totalt ble det 80 poeng som tilsier en høy avlsverdi.

Hans første årgang er født 2013 og av totalt 21 fødte avkom har hele 19 startet. Samtlige har plassert seg på trippelen. Det gir en startprosent over 90! I Norge har Nu Pagadi bare tre avkom som alle var 3 år i 2017. Goldstile vant Kriterieval og ble femte i finalen. Slått var hester som Black Talisman, A Brave Heart, Outstanding O. og Gretzky B.R. Også Draco Braz Minto har vunnet to løp. 

I Sverige travet 3-årige Bravo Qira 12.7 mens 2-års hoppa Cash Lady travet kjappe 1.16.6. 

Pappa Love You er av mange regnet som en av verdens beste avlshingster. Han har utallige sønner i avlsboksen og med stor suksess. Love You er flerfaldig championhingst i flere europeiske land. Han er Coktail Jets beste avkom og far til hester som PDA-vinner Royal Dream, Elitloppsvinner Nahar, Nu Pagadi, Qualita Borubon, Sanity, Quaker Jet, Ed You og Jetstile.

Stamtavle:

LOVE YOU (FR)
NOBLESSE OBLIGE (DE)
COKTAIL JET (FR)
GUILTY OF LOVE (FR)
ARMBRO KAISER (CA)
APOCALYPSE NOW (NL)
QUOUKY WILLIAMS (FR)
ARMBRO GLAMOUR (CA)
AND ARIFANT (FR)
AMOUR D'AUNOU (FR)
SPEEDY CROWN (US)
ARMBRO WHIRL (US)
HERES (DE)
JESSIE PEPPER (NL)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Langland Stutteri
Adresse: 7234 Ler
Kontaktperson: Mona Gåsbakk Langland
Priser: 2018: Booking 3.000 kr. Føllavgift 23.000 kroner + mva.
Telefon: Mona 930 09 504 eller mail mona@langlandstutteri.no
Annet: En fantastisk flott hingst med høy start og drektighetsprosent, 27 av 30 drektige i 2017!