Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Hillustrious

Rekord: 1.09.6ak
Grunnlag: 1.605.667 skr
Mål: Mankehøyde 159 cm - Lengde 159 cm
Prestasjoner/avlsresultater:

Hillustrious er virkelig en spennende løpshest med fantastisk stamme. Han vant kval til Sprintermesteren og var tredje bak Nuncio og Volstead i finalen. Han har levert på begge sider av Atlanteren og kombinerer sin eminente teknikk og fart med en stamtavle som knapt har sin like. Hillustrious er helt ukomplisert på alle måter. 

Johnny Takter om Hillustrious 

Han gjorde to fantastiske løp
for meg i Sprintermästaren.
Hans teknikk er briljant og
han ser ut slik fremtidshesten
skal se ut. Dessuten er hans
morstamme av ultraklasse

Pappa Muscle Hill dominerer over alt og leverer topphester på løpende bånd. Hambovinnerne Trixton og Marion Marauder. I tillegg har superhesten Mission Brief og Bar Hopping vunnet kval til Hambo. Southwind Frank, All The Time, Propulsion, Sothwind Mozart og El Titan er noen av topphestene han allerede har produsert i tillegg til verdensmester Resolve. 

Mamma er Mom`s Millionare. I 2005 var det ikke daglidags at hestene travet på 10-tallet. Fenomenet Snow White gjorde det som 2-åring, satte verdensrekord (se video) og sjokkerte en hel verden. Hun tjente 1.4 millioner dollar og er søster til Hillustrious. I tillegg That`s All Moni som var helt i årgangstoppen i 2014, hun tjente 488.000 dollar. Legg så til at Hillustrious har travet på 09-tallet og Top Dollar på 10-tallet så skjønner man at Pine Chip-hoppa er på øverste hylle. 

Stamtavle:

MUSCLE HILL (US)
MOM'S MILLIONAIRE (US)
MUSCLES YANKEE (US)
YANKEE BLONDIE (US)
PINE CHIP (US)
GRACIOUS LOBELL (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
AMERICAN WINNER (US)
YANKEE BAMBI (US)
ARNDON (US)
PINE SPEED (US)
SPEEDY CROWN (US)
GLORY LOBELL (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Sverige
Adresse: Vilbergveien 25,2016 Frogner
Kontaktperson: Øistein 915 18 043 mail: oei-e@online.no
Priser: Pris for 2018: Påmelding 3.000 kr + mva + 23.000 kr + mva ved levende født føll. Stasjons og vet.avgifter tilkommer.
Telefon: Øistein 915 18 043
Annet: