Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Global Republic

Rekord: 1.12.9vm - 1.10.2ak
Grunnlag: 1.173.467 kroner
Mål: Mankehøyde 164 cm - Lengde 165 cm
Hjemmeside:
Prestasjoner/avlsresultater:

Global Republic har vunnet på 1.10.2 på norsk jord, det gjør dette glansbilde av en hest til en av de hurtigste vinnere noensinne. Han har egenskaper og en stamtavle som gjør ham til en fremtidshingst. Lynrask som få, lettplassert, en hest som tåler å gjøre mye jobb selv (se video) og med en innstilling og psyke som vi alle ser etter i en konkurransehest. Ta med en tidsriktig stamme som dominerer travsporten stort verden over og du har en ultraspennende hingst. Under avlsvurderingen sa nemda bl.a. at Global Republic er en godt muskelsatt og harmonisk hingst av god type med langt og velformet kryss.  Han fikk også toppkarakteren 10 for sitt lynne. 

 

 

Pappa Muscle Hill har dominert mer enn noen annen hingst tidligere i Nord-Amerika og er nå verdens dyreste avlshingst og koster ca 1.2 millioner kroner for en livstidsbedekningsrett. Det er ikke rart. Hans avkom preger omtrent alle resultatlister. Hjemme i USA har han allerede produsert to Hambletonianvinnere i Trixton og Marion Marauder. I tillegg har superhestene Mission Brief og Bar Hopping vunnet kval til Hambo. Southwind Frank, Resolve, Ariana G., All The Time, Propulsion, What The Hill, Sothwind Mozart, El Titan og fjorårets ubeseirede 2-åring Manchego er noen av topphestene han ellers er far til. I Muscle Hills første årgang som teller 77 føll har gjennomsnittet av alle tjent vanvittige 113.000 dollar ved utgangen av 2017. Tenk på det. 

 

Mamma er Conway Hall-hoppa Serene Yankee. Muscle Hill har produsert en rekke kanoner på hopper etter de tre legendariske brødrene Hall, Andover, Conway og Angus i tillegg til Global Republic. Se bare her, Propulsion 08.1 – 13 mill, What The Hill 10 mill og Rules Of The Road 3 mill. All den tid Muscle Hill selv kommer fra dette morslaget er det uhyre spennende. Andre kanonhester som også har sitt urspring herfra er Windsong´s Legacy, Yankee Glide, T.V. Yankee, Diesel Don m.fl. 

Stamtavle:

MUSCLE HILL (US)
SERENE YANKEE (US)
MUSCLES YANKEE (US)
YANKEE BLONDIE (US)
CONWAY HALL (CA)
SARATOGA YANKEE (US)
VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
AMERICAN WINNER (US)
YANKEE BAMBI (US)
GARLAND LOBELL (US)
AMOUR ANGUS (CA)
YANKEE GLIDE (US)
YANKEE SCOTTIE (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: JJ Horses (Ole Jørgen Jørgentvedt)
Adresse: 1850 Mysen
Kontaktperson: Trond Thorseth
Priser: 2018: Booking 3.000 kr. Føllavgift 20.000 kroner + mva.
Telefon: Trond 926 26 084 eller mail trond.thorseth@eiksenteret.com
Annet: Global Republic leverer fersk sæd