Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hingstens navn:  Cecena Ås

Rekord: 11.4k – 11.7m – 13.5l
Grunnlag: 3.175.432 kroner
Mål: Mankehøyde 155 cm – Lengde 163 cm
Hjemmeside: asakhest.no
Prestasjoner/avlsresultater:

Cecena Ås er en fantastisk fruktbar hingst, omtrent alle hopper han bedekker blir drektig. Cecena Ås gir mye kvalitet til en veldig oppdrettervennlig pris! Flere 2-åringer rundt om sies å danse i 1.35-40 fart allerede. De har et herlig jordvinnende trav, er lett å holde på med og med fin størrelse. Topphopper som Aktaion Jarlsberg Grand Prix-vinner Tabu B.R., Lovely Coffee, Lovely Affair, Fairaffair (mor til hester som Enzo, X-Factor og Azeem) og Taja Be Young (tredje i Hoppederby) er bedekt med Cecena Ås. Flere kommer tilbake år etter år

Han har vært en fantastisk løpshest og er en av de aller mest holdbare hestene som har vært i Norge. Han startet syv ganger som 2-åring og avsluttet karriere med å sette banerekord på 1.11.8 på 800-metersbanen Arvika som 12-åring (se video). Han la løpskarrieren på hylla for godt med stil når han vant sitt siste løp 29.desember. Det har vært en karriere med enorme prestasjoner helt i europeisk toppklasse. Cecena Ås var uhyre startrask men samtidg så all-round det går an og bli.

Han vant Habibs Minneløp med 250.000 til vinneren, han vant 3-års løp under Elitloppshelgen til 256 i vinnerodds, han vant Ludvig Nilsens Minneløp mot eliten i Drammen, han leverte en av tidenes prestasjoner på Jarlsberg når han ble toer i Ulf Thoresens Minneløp og han ble toer i stayerløpet på Bjerke under OGP-helgen. Han har flere opphold i Frankrike og har startet på Vincennes hele 24 ganger og i Frankrike totalt nesten 40 ganger. Cecena Ås går på alle underlag og over alle distanser. Han har travet på 11.4 på sprint, han ble toer på Vincennes og travet 11.7/2100 og han har travet 13.5/2700 meter. Totalt har han vunnet 19 løp og vært på trippelen hele 57 ganger.

Pappa Ganymede har vunnet flere Gruppe-1 løp, bl.a. Oslo Grand Prix i 2009 og Prix de I`Atlantique. Han har skjøvet både Coktail Jet og Love You ned fra den franske avlschampiontronen ved flere tilfeller, seneste i fjor hvor han toppet statistikkene igjen. Han avler uhyre jevnt godt og har ligget ”på trippelen” på de franske listene en rekke ganger. Standout, Olimede og Oracle er hester vi kjenner godt. Ved siden av Cecena Ås har vi også her hjemme merket oss Tourbillon som vant Jarlsberg Grand Prix, Umbriel som vant DNTs Høstfinale samt vinnerhester som Haakon-vinner Thai Navigator, Semper Fi, Rapido Va Bene, King Creole E.P m.fl. . Man får godt betalt for hans avkom stort sett over alt.

Mamma Rimini Ås er etter en av tidenes beste morfedre Mack Lobell. Han leverte enorme resultater, spesielt som morfar, vi kan nevne hester som Commander Crowe, Jaded, Orecchietti, Malabar Circle Ås og Sanity samt en rekke andre millionærer. Rimini Ås er en fantastisk avlshoppe som har produsert ikke mindre enn tre millionærer. Ved siden av trippelmillionær Cecena Ås finner vi dobbeltmillionær Vesuvio Ås og millionær Riccione Ås. Fra dette morslaget kommer det masse hester som har tjent enorme penger.

Foto løpsbildet: Øyvind A. Brusletten

Stamtavle:

GANYMEDE (FR)
RIMINI ÅS (SV)
BUVETIER D'AUNOU (FR)
UDAMES (FR)
MACK LOBELL (US)
ALA MELODY (SV)
ROYAL PRESTIGE (US)
NESMILE (FR)
QUIOCO (FR)
GADAMES (FR)
MYSTIC PARK (US)
MATINA HANOVER (US)
ARNDON (US)
CLEOPATRAS CORSAGE (US)

Kontaktinformasjon:

Hingsteholder: Asak Hestesenter
Adresse: 1923 Sørum
Kontaktperson: Hege Hjelkrem
Priser: Pris 2018: Påmelding 3.000 + mva føllavgift 12.000 + mva. Hopper som benyttet Cecena Ås i 2016 eller 2017, får føllavgift for 10 000 + mva.
Telefon: Hege 952 49 660
Annet: Rabatt ved flere hopper