Rikstoto login:

142.760 innspilt 22/9

Igjen gikk Trav24s V75 tips inn med full klaff. For de som fulgte vårt største forslag ble det syv rette og over 120.000 kroner. Det ble tre 6`ere på det minste forslaget med 6.627 kroner innspilt mens det mellomste forslaget gikk inn med 7.473 kroner i gevinst.

V5-forslaget gikk også rett inn med klaff til 4.939 kroner i gevinst.

Totalt ble det 142.760 kroner i gevinst. Vi gratulerer alle som leverte et av våre forslag og ønsker fortsatt god helg!!

Via Spill & Vinn med Trav24 ligger det hver dag ferdigutfylte ekspertkuponger ute til alle V-spill.

Som vi annonserte før helgen har vi nå fått hjelp av Classic Tiles medeier, Cato Aas til alle rundene som arrangeres i Sverige. Han serverte det ene draget etter det andre i dag og var sterkt delaktig til at vi fikk full klaff på første forsøk i dette samarbeidet.

Her er dagens banker og dagens outsidere som lå ute på spillsidene.

V75-7: Bankeren heter 15 Perfect Toll. Åke Svanstedt mener dette er en kanonhest. Sist hadde han tilsynelatende festet grepet på ungheststjernen Opitergium i siste sving. Det kom en ulykksalig galopp , og vi tror det var seieren som gikk fløyten. Nest sist var han kanongod i en bronsedivisjonsfinale på Gævle på en meget god tid. Hesten har vist tidligere at han takler den lange distansen, og galoppfaren er mindre fra start på volte enn auto. Selskapet skremmer ikke kapasitetshesten Perfect Toll, og vi avslutter omgangen med en BANKER.

V75-3: 4 Francais Du Gull er det klare motbudet. Hesten har gått kanonløp på kanonløp i år for sin trener og kusk Erik Lindegren. Hesten har møtt steintøff motstand i år, blant annet jubilumspokalvinner Friction og Nord-Sveriges nye stjerneskudd Parkin. Sist ble han passivt kjørt på Solvalla, men hesten avsluttet flott og bekreftet form. På lørdag skal hesten kuskes for første gang av Erik Adielsson. Det er utrolig spennende. Det meldes om optimal balanse i tillegg fra trenerhold.

V75-4: 4 Overtaker By Sib blir vår favoritt i et interessant spilleløp. Hesten har vist seg å tåle tøffe opplegg, og har en bedre utgangsposisjon enn på lenge i lørdagens oppgave. Trener Roger Walmann har veldokumentert stallform om dagen, så mye ligger til rette for vårt førstevalg.

V75-5: 1 Raggmunken gjorde en svett siste 500 meter sist på Bjerke. Conny Gustafsson har en hest som er mer enn god nok til å vinne. Usikker på hvor ekvipasjen havner fra start, men er en stor outsider. Skoløs nå?