Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Wow!

Utland
Del:  

Equire D. (bilde) er navnet på en danskfødt 3-åring som står i trening hos Frode Hamre. I går var Infinitif-sønnen på en tur til Åby for livets tredje start. Det endte som de to første, med enkel seier. 

Og det er ikke hvem som helst som har satt hesten sin i trening her i Norge. Det er Jean Pierre Dubois, far sjøl i den berømte franske travfamilien. 

Etter at hesten debuterte sammen med Ulf Ohlsson og vant på 14.3/2140 så har Bjørn Goop kusket de to siste gangen. I går kom kanskje en bekreftelse på at dette er noe helt utenom det vanlige. I herlig avslappet stil travet han 1.13.4/2140 auto mot eldre hester og vant etter behag. Eller som Goop selv sa det

- Det var lugna gatan, jag körde på säkerhet hela tiden och han fick gå i mål lite joggandes

Og vi repeterer. Vi snakket om en 3-åring i sin tredje start i livet! Med 70.000 skr i premie har Equire D. nå tjent 200.000 kroner i løpet av sine tre første starter. Jeg tror vi kan si at Tina Storetvedt er oppasser for en superfavoritt til Dansk Kriterium.

Noen hester mener man å kunne se oser klasse. Equrie D. er i hvertfall en slik for oss. Når han klipper i ørene i den farten så tidlig i karrieren så vitner det om en gjennomtrent hest med selvtillit og egenskaper som kan bli hva som helst. 

Frode Hamre sendte også 4-års hoppa Rebella Matters og 3-års hingsten High Into The Sky til start i går. Førstnevnte eies av Stall T.R.E. Rebell og imponerte stort. Hun vant Euro Classic Trot for 4-års hopper på 1.12.6/2140 auto. Det er ny norgesrekord, en meget sterk prestasjon. Førstepremien var på 50.000 skr. Oppdrettere er Stall Rebellion. 

Med High Into The Sky hadde Bjørn Goop en, etter vår mening, uheldig styring med. I et tre hesters felt (Euro Classic Trot Next Year) kjørte han til i 10-fart utvendig lederen runden igjen i et håp om å overta føringen. Denne gang var det Adrian Kolgjini som profitterte på det og slo High Into The Sky på oppløpet med sin egentrente Ubiquarian Face (e.Joke Face). Belønningen for andreplassen var 35.000 skr. 

Steinar Hammersborg hadde også sendt hest til Åby i går. Encore Un Sisu var knallgod også hun og ble nummer to i et forsøk til Diamantstoet. Travet 13.6 over 2140 og fikk med seg hele 62.500 skr hjem til Hedmarken.

Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Tips en venn