Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Wellwood`ene vil til Elitloppet

Utland
Del:  

Mike Keeling og Paula Wellwood er et trenerpar som virkelig fikk oppleve solsiden av det å eie en god travhest. Marion Marauder (e.Muscle Hill) ble den første hesten siden Glidemaster i 2006 til å vinne alle de tre løpene som

inngår i det spesielle tittelen Triple Crown (Hambletonian, Yonkers Trot og Kentucky Futurity) i 2016. 

I fjor som 4-åring fortsatte vallaken å vinne løp, nå Hambletonian Maturity og Graduates Series, samt en flott andreplass i VM (Yonkers International Trot) bak Twister Bi og tredje i Breeders Crown som avslutning på sesongen. Da var han sunnere og rettere enn i noen annen start sier Keeling Weelwood i et intervju med Ken Weingartner. 

Nå ønsker paret en europaturne med Elitloppet som høyeste mål. 

- Vi tror hesten passer godt til løpene der. Jeg hater å komme uforberedt til noe og lære mens jeg går så det står på oss at vi skaffer oss de rette konktaktene og setter oss inn i europeisk travsport. Han fortjener denne muligheten, det er vår oppgave å maksimere hans muligheter til å fortsette karrieren sier Weelwood. Hingsten har foreløpig ingen avkom av den enkle grunn at hans sæd ikke er av god nok kvalitet. 

Det er familiemedlemmene Davin Keeling og Marion Jean Welwood som eier hesten. Davin er en sønn av Mike og Paula mens Marion Jean er Paulas mor og enke av Hall of Fame`er Bill Welwood.

- Han hadde sine nykker men vi synes at han modnes hele tiden og skjønner mer hva som er best for ham selv. Vi kan knapt vente med å få ham tilbake i full trening nå.

Foto: Lisas Photo

Tips en venn