Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Viktors våte drøm

Sport
Del:  

Vi skylder dere torsdagens siste 3-års vinner fra Jarlsberg. Svenske Victor Karlsson har jobbet en stund hos familien Gundersen. I fjor høst fortalte han oss at han hadde et par 

egne hester som han gledet seg til skulle begynne å starte i år. 

Den første viste seg frem torsdag på Jarlsberg. Det er helsøsteren til selveste Cokstile som han har leid av oppdretter Per Erik Hagen. 

Det var 2017-årgangens desidert dyreste auksjonshest, Te Amo Corazon, som tok føringen fra start. Med gode treningsrapporter var det mye som tydet på at den hesten skulle bli vanskelig å slå. På den første langsiden kom Magnus Teien Gundersen opp utvendig og prøvde for tet. Solberg dro i snorer og svarte opp selv om det bare gikk 19.9/500 meter. 

Med Lifestile og Burndownthemission i rygg ble det dempet til 20.9/1000 meter. På den siste langsiden ble tempoet satt opp og derfra og til mål gikk det fortere og fortere. Vi hadde 11.7 siste 400 meter på Lifestile som veldig enkelt avvepnet Te Amo Corazon som holdt Burndownthemission bak seg i kamp om andreplassen. 

Karlssons andre hest kommer nok til start litt senere sa Karlsson etter at seieren var et faktum. 

Lifestile travet 1.18.1/2100 volte og fikk 20.000 kroner for seieren. Helt sikkert fine penger ved siden av stallmannslønningen. Vi gratulerer en fornøyd krets rundt hesten som det skal bli veldig interessant å følge utover i sesongen.  

Foto: Trav24.no

Tips en venn