Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Pilippa B.R.Hey YouQatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder GorillaSon Of SizzlingUme hestehengerMillrebel (andelshest), Valle EvenLonely Warrior, Explosive EndsNesvik OmerLille Stjerne DørumSlått StjernenCoktail StreetWiik Stall til leie,  Joyride Yankee modelMo Mio, Asterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,  VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton Flame NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Pilippa B.R.Hey YouQatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder GorillaSon Of SizzlingUme hestehengerMillrebel (andelshest)Valle EvenLonely WarriorExplosive EndsNesvik OmerLille Stjerne DørumSlått StjernenCoktail StreetWiik Stall til leieJoyride Yankee modelMo MioAsterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,   VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton Flame NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Pilippa B.R.Hey YouQatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder GorillaSon Of SizzlingUme hestehengerMillrebel (andelshest)Valle EvenLonely WarriorExplosive EndsNesvik OmerLille Stjerne DørumSlått StjernenCoktail StreetWiik Stall til leieJoyride Yankee modelMo MioAsterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton Flame

Videreutvikling, del 2

Diverse
Del:  

Emnedager eller faste innslag som fungerer må vi aldri være redd for å videreføre. Om man selv kommer opp med idéen eller at man kopiere andre suksesser. Se bare 

på Bjerke Travbane utvikling av Damenes Aften. Et kjempetilbud som funker som bare det. Vi har sett flere baner prøve diverse tiltak så her gjøres det tydeligvis en hel del, det er bra! Lykkes man ikke med et prosjekt er det bare å klekke ut en ny idé. Hver eneste bane i landet burde hatt noen faste dager som blir deres. 

Klarer man å bygge opp et navn på en dag som avholdes 2 til 4 ganger i året så er svært mye gjort. Blir kundene tatt vare på og profilert litt så er alt så mye kjekkere. Slik er samfunnet blitt. Publikum vil ikke bare se på lengre, de vil bli sett og de vil delta mer og mer. Kun fantasien setter grenser på hvordan man velger å eksponere sitt publikum. 

Det er viktig at vi ikke bare tenker på publikum som spillere. De kan være hvem som helst og ha hvilken som helst grunn til å besøke nettopp din bane. Poenget er at man optimaliserer alt rundt spillet og at det er enklest mulig for dem når de først kommer. Målet må være at de har lyst til å prøve dette igjen neste gang, osv osv. 

Noen forslag til kundeservice:

* Merk en egen spilleluke for de som behøver litt ekstra hjelp med godt synlig skilt. En luke som har alt av bonger i umiddelbar nærhet og en erfaren selger som kan jobben sin. 

* Sørg for at man har bordplasseringer for alle type grupper. Om det kommer en, to eller flere. Må en vennegjeng sitte adskilt er deres poeng med en sosial tur borte. 

* Søk i markedet om det er interesse rundt en spilleskole på deres bane. Få en rutinert og dyktig spiller til å gå råd og vink til bruk av systemer og komponering av flate bonger. Gi dem nyttig info som gjør dem bedre og tryggere på hestespillet. 

* Plukk ut et eller to løp på noen løpsdager hvor noen av publikummerne får bli med på seremoniplass etter løpet (som her på Momarken). Da får man kanskje sin favoritthest på en enkel måte som man vil følge den videre. PS: Glem ikke eieren av hesten av den grunn!

"

Fy flate dette var gøy, 
den hesten skal jeg
følge med neste
gang!

"

Les også: Videreutvikling, del 1

I denne minispalten planlegger Trav24 å komme med en del idéer som kanskje kan være en inpsirasjon for å komme videre med utviklingen av våre løpsdager. Og alt i beste mening. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn