Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Greyhound dEstinoDæmro ToreMusclemaniaRomleskaftGaupen hestehenger og div annet for trav, Panama RagsSpyd Ø.K.Lykke Prinsessa, Lykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfull,  Ønsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock Lobster, Steine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Greyhound dEstinoDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.QatadahTjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Greyhound dEstinoDæmro ToreMusclemaniaPanama RagsSpyd Ø.K. Lykke PrinsessaLykkje YlvaEagle EyeOrions MagdaRevengeTullefaksa HMEasy Tolli T.Tinder MayaPlas TegJ.C.AmberAlbarella RagsFresh Fiona M.E.Fjord StinaPraktfullØnsker å leie løpshestSolid NeoAladyforyouNeslands OdinVoje MaiRock LobsterSteine FaksenPilippa B.R.Qatdah, Tjøtta MariBody Va BeneAlva ArctousSpyder Gorilla

Videreutvikling del 1

Diverse
Del:  

Skal vi komme videre i norsk travsport tror jeg større krav/pålegg og videre utvikling av våre storløpsdager og lørdager er første skritt på veien. Om vi skal selge enda mer eiendom, som 

DNT/Bjerke nå planlegger og "kaste" bort de på å tvangshente noen publikummere til hverdagstravet er vi, når pisset er lunkent, like langt. 

Even Elvenes sa det spot on under fredagens paneldebatt på Sørlandets Travpark. - Nå er det viktig at det legges en langsiktig plan. Slik jeg forstod det, en plan hvor delmål oppfølges og roses/straffes. Men hold det til ti punkter, ikke en hel bibel. 

Og når vi har et stort forbedringspotensiale både til hverdags og fest så bør vi begynne med festen. Det er da det oftest kommer helt nye folk for å oppleve sporten vår. Får de en god opplevelse så kan de komme igjen. Kommer de igjen kan de bli hektet. 

Veldig enkelt forklart. 

Del 1: Seremoniplasser

Om man tar en titt på landets seremoniplasser så er Jarlsberg og Øvrevoll i en egen klasse. Se dit og kopier, alle sammen og bruk egen fantasi og vri. Folk i en halvmåne/sirkel tett innpå de aktive på publikumssiden. I store deler av året fungerer det perfekt. Jeg savner dog at noen tør ta inn en eller to frivillige publikummere sammen med noen vinnere. Gi dem en blomst, et glass champis og en vinnerbong for neste løp. En opplevelse. Hva som helst som gjør dagen for vedkommende. Det koster lite i stedet for bare å forlange applauser. 

Det er publikum vi skal underholde, ikke oss selv. 

Makter ikke banene å utvikle seg så straff de med færre stordager. Da skal jeg love at det blir endring. 

Har man anstrengt økonomi så gjør det billigst mulig, få i gang dugnadsånden og bruk kunnskapen i vennekretser. Det er utrolig hva en hammer, noen spiker og litt maling kan få til. 

I denne minispalten planlegger Trav24 å komme med en del idéer som kanskje kan være en inpsirasjon for å komme videre med utviklingen av våre løpsdager. Og alt i beste mening. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn