Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke Esterel, OrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty, Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen,  Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva, Lykkje Paula Dig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad StjernenKall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen, Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje YlvaLykkje PaulaDig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida

Verdig "farvel" med Johnny Takter

Utland
Del:  

For bare fem dager siden annonserte Johnny Takter (bilde) at han hadde bestemt seg for å legge opp som travkusk. Svenskene vet å hylle sine helter, som de alltid har vært god på. Smått utrolige 

19.000 tilskuere møtte opp på Jägersro i går kveld for å følge Takter i sine siste løp. Og sulkyeleganten leverte varene med tre seire. 

Det kom ikke som et sjokk at 59-åringen ville gi seg som kusk. De siste årene har det vært mye av og på med Takter som over en lengre periode har benyttet seg av en personlig coach for å holde sine psykiske utfordringer i sjakk. 

Om det er tilfeldig eller ei så har også bror Jimmy Takter svært overraskende meddelt at 2018 fort blir hans siste som trener i USA. Han vil gi seg på topp. 

Under siste seiersintervju med Johnny Takter i går åpnet han likevel for at dette ikke behøvde å være noe endelig farvel med kuskingen. 

- Jeg har lett for å forelske meg i hester. At jeg nå gir meg som kusk betyr at jeg ikke lengre vil reise rundt og kjøre hverdagsløp. Men det finnes noen hester som betyr mer enn andre og som jeg brenner ekstra for. Om det skulle passe for eiere og trener så vil jeg ikke utelukke at det kan bli noen oppdrag også i fremtiden sa Takter før han tok farvel. For denne gang. 

Her bak flotte Truculent på Axvalla. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn