Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Vanvittig Cornulier-vinner

Utland
Del:  

Italienskfødte Traders (e.Ready Cash) leverte en prestasjon, så rå og imponerende på Vincennes i går som publikum aldri har sett tidligere. I et nitrist vær med regn, sludd og få grader 

varmet oppvisningen alle som en. 

Trener Philippe Allaire hadde ventet inn verdens største montéløp, hadde lagt en taktikk som viste seg å klaffe til hundre prosent og hesten leverte også til rett tid. Skoløs på alle fire ben for aller første gang, som 6-åring i sin 33-start i karrieren. 

Jockey Yoann Leborgeois gjorde akkurat som de hadde blitt enig om. Få den superkapable hingsten tidlig til tet. Farten var 12.3 første 1200 meter. Da siste langside kom til synet starter også dem krevende oppoverbakken på mektige Vincennes. Da satte Leborgeois opp farten noe voldsomt. 

De neste tusen meter gikk i 09-fart. Da var det bare Draft Life og Bilibili som noenlunde kunne holde følge. De tre red fra resten av feltet med 40-50 meter, om ikke mer. På oppløpet kom melkesyren naturlig nok, men hesten holdt stilen imponerende og vant veldig sikkert på fantastiske 1.11.3/2700 meter. 

Det er ny løpsrekord med hele syv tideler. Den forrige rekorden hadde Quif de Villeneuve fra 2012. Rytter da? Yoann Leborgeois. Det er de to triumfene han har i verdens største montéløp. Førstepremien var på hele 315.000 euro. 

Foto: kanal75

Tips en venn