Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Vær rederlig, åpen og ærlig!

Politikk
Del:  

I dag er det ekstraordinær generalforsamling i Bjerke Travbane AS. En sak er på agenda. Det er valg av nytt styre. Den er i ordets rette forstand 

ekstraordinær fordi dette ble gjort for en kort tid tilbake. Men ikke gjort slik Knut Weum ønsket. Dermed gjør vi det i klassisk diktatorisk ånd om igjen til det blir "rett". 

I sin iver etter å få plassert "sine folk" på riktige steder i systemet er det altså dette han bruker fellesskapets midler til, dagen før vi forhåpentligvis får se hundre, kanskje tusenvis av hestefolk samlet om en ting. Hestens beste, utenfor Stortinget i morgen. 

La oss håpe våre politikere har julebord i kveld og ikke er årvåkne og tar et google-søk på travsporten under ett. Vi må ikke glemme at vi for kort tid tilbake fikk beskjed, direkte fra regjeringen om å vise at vi kan ordne opp i problemene i eget reir.

Ryktene går nå på at Knut Weum ønsker å kvitte seg med mannen som så sent som i sommer ble hentet inn som hjelp til DNTs administrasjon. Ingar Skiaker, som var relativt nyvalgt forbundsleder i Østfold, sa fra seg det vervet når Weum hentet ham inn til arbidet med utviklingen av ny strategiplan (Trav 2025) samt utvikling og implementering av nye avtalestrukturer som følge av endringene i Statens konsesjonsvilkår og derved etableringen av Norsk Trav AS.

Den samme Ingar Skiaker (sammen med Øyvind Ervik) som ifølge USAs eget justisdepartement er ansett som en internasjonal flyktning. Han er tiltalt for prissamarbeid i USA, som administrerende direktør for Høegh Autoliners. Selskapet inngikk sammen med fire andre selskapet et forlik (21 millioner dollar) i hundremillionerdollarsklassen (255 millioner dollar totalt). Skiaker ble erstattet som adm.dir tidligere i år men plassert i en annen rolle i Høegh-imperiet. Så sent som i juni i sommer skrev justisdepartementet følgende i en pressemelding: Tretten ledere er blitt tiltalt. Fire har allerede innrømmet skyld og har blitt tildelt fengelselsstaff. Andre forblir internasjonale flyktninger. Høegh har innrømmet skyld, nå må vi sørge for at også lederne blir stilt ansvarlig. 

Når vi ber landets forbundsledere om svar på noen enkle spørsmål rundt Weums lederstil så er det kun en som svarer, ÉN! Vi hadde i det minste forventet ingen kommentar e.l. Den ene som svarte gjorde det før et møte de hadde med Weum selv i landsrådet. Skal vi virkelig prøve å komme oss ut av de pågående utfordringene vi har så mener jeg personlig at dette ikke er veien å gå. Landsrådet ga nemlig pressen i det glatte lag. Det var vi som skapte uroligheter. 

Opptrer man rederlig, åpent og ærlig så har ikke pressen noe negativt å skrive om, annet enn resultatmessig. Ingen kan klandre noen så lenge de gjør så godt de kan. Dessverre kan vi ikke sitte stille å se på hvordan våre ledere nå styrer sporten vår. 

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Tips en venn