Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Joyride Yankee modelMo Mio, Asterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,  VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton FlamePeaceandloveOrlando CreationEjakval BokoCæsar C.N., Sophia FrecelSebastian MølgårdAir Speed, Diverse løps og treningsvogner, Böckmann Comfort hestehenger,  Torpa PålJarli MaiSuper WinnerMatch Queen, Kenni Island NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Joyride Yankee modelMo MioAsterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,   VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton FlamePeaceandloveOrlando CreationEjakval BokoCæsar C.N.Sophia FrecelSebastian MølgårdAir Speed, Diverse løps og treningsvogner, Böckmann Comfort hestehenger, Torpa PålJarli MaiSuper WinnerMatch Queen,  Kenni Island NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Joyride Yankee modelMo MioAsterix M.Stormbringer G.R.Cirkeline C.N.Wasabi ClocCreek's DinaBelieve La Marc,  Luckpenny Classic,VindFjord StinaEmpress TileKarmøy PrinsenPrada ClocPontiacRapp TeddyAdyton FlamePeaceandloveOrlando CreationEjakval BokoCæsar C.N.Sophia FrecelSebastian MølgårdAir Speed, Diverse løps og treningsvogner, Böckmann Comfort hestehenger, Torpa PålJarli MaiSuper Winner, Match Queen,  Kenni Island

Ups and downs i Tønsberg

Sport
Del:  

Et meget positivt Jarlsberg-trav er over. Det var for det meste fint vær i sommerbyen og i løpsbanen leverte de to- og firbente som de skulle, og litt til. Konseptet er en innertier, 

med masse fine 3-årsløp torsdag, så Jarlsberg Grand Prix med 4-åringene fredag. V75 lørdag med bl.a. Hoppefinale mens Ulf Thoresen Grand International er hovedoppslaget på søndag. Kjendisløpet ble en snakkis og bør gjentas. Pål Buer fikk en herlig seier med Tip Esterel, han var også makker og læremester for veterinær Silje Hvarnes i kjendisløpet. Det ble ingen suksess og som eneste ekvipasje ble de disket. Dagen etter kunne man lese i Se og Hør at Silje og hennes mann Gaute Grøtta Grav har gått hvert til sitt og skal skilles. Fant Farmen-vinneren kjærligheten på Jarlsberg kanskje :-)

I år var det bygget en fotball-lignende tribune (bilde) som virkelig passet inn etter vår mening. Bare få plassert den store ølboden et annet sted neste år, enn midt foran. Den stengte utsikten for mange. Også teltet rett etter mål var bra, opphøyet og med fin tribuneplass ute. 

Så dette med markedsføring. For snaut to måneder siden satte Ferrari B.R. verdensrekord på denne banen. Et stort skilt med påskriften mellom vindusrekkene på administrasjonsbygget (se bilde under) hadde piffet det hele opp og kommet med på mange bilder som spres verden rundt under slike arrangementer. Et lite men viktig grep, etter min mening. For hva skal vi egentlig reklamere for om ikke verdensrekorder inngår?

 

Et stort kryss i taket gir vi også Rikstotos utskjelte mediebyrå, Equus Media. Sosiale medier var proppfull med lokalavisoppslag om hesters prestasjoner tilhørende hit og dit i landet. Meget godt levert!

Av nedturer må vi nevne stemningen på banen. Når Rogalendingene har et "dårlig" år er det alt for stille på banen, forutsetningene tatt i betraktning. Selv Nissemann var langt under pari i år. Grunnen er vanskelig å peke på men etter vår mening har det blitt for mye alvor og regler under denne storhelgen. I år ble det servert en nyhet på Jarlsberg sin hjemside om reglene rundt campingplassen.

Saksing fra nyhet: Personer som ikke foholder seg til vanlige norske campingregler når det gjelder ro og orden vil bli bortvist fra området. Høy musikk skal ikke forkomme fra campingområdet av hensyn til andre. Det skal være lavt støynivå på dag/kveldstid og ro i leieren mellom 23.00 og 07.00".

Hvem forstyrrer man om man har det litt gøy? Kundene som er på vei inn og ut av bilene sine etter handling på Meny? Bolighus er det ikke på lang avstand. 

Her må man løse opp betraktelig, ellers risikerer man at alt dør ut på banen. Skal man i det minste prøve å gjenskape noe av stemningen som en gang var så må de som ikke har kontoen stappfull også få et bedre alternativ. Noen sender man direkte bort med slik kundebehandling, andre stikker heller til byen. Og der blir man klådd med sinnsyke hotellpriser. Nå annonserte banens eminente intervjuer, Ola Slåtsveen, at et hotell i Tønsberg har lovet langt billigere priser fra og med neste år. Det er positivt. 

Nevnes må dessverre også den positive alkotesten fra Kristian Malmin, slikt kan skje alle men bør selvsagt ikke. Han tar nok cola neste år. 

Alt i alt noen herlige travdager i norges fineste sommerby. Klarer man å opprettholde dette sportslige nivået og lage noe eget på banen så ser det lyst ut. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn